Skip to main content
ArtikelenBeleid en adviesBOA'sJuridischOndermijningvergunningverlening

Best gelezen artikelen en blogs van 2023

Door 1 januari 2024januari 31st, 2024Geen reacties

Dat we vanuit kennis verbinding zoeken en samenwerken aan een veilig en leefbaarder Nederland zal geen verrassing meer zijn, dat we goed gevonden worden én populair blijken voor een behoorlijk aantal thema’s delen we graag met onze bezoekers. Dat doen we dan ook in dit artikel. Hieronder vind je per categorie wat het meest werd gelezen.

Of het nu gaat om een samenwerking in het buitengebied van Rotterdam, nieuwe bevoegdheden voor BOA’s of het delen van ‘eigen-ervaring’ verhalen van nieuwe collega’s. Alles werd graag gelezen. Neem de lijst hieronder door om te lezen welke inhoud op onze website het meeste werd gelezen,  Laat dit tegelijk een mooie weergave (maar niet beperkende tot het hieronder opgesomde) zijn van waar onze collega’s zich dagelijks voor inzetten.

6 Beste artikelen uit 2023

5 Beste blogs uit 2023

Aan de slag binnen het werkveld van MB-ALL?

Enthousiast geworden, of bedenk jij je dat je vorige “wapenfeit” bij je huidige werkgever onderbelicht is gebleven? Schroom dan niet en informeer eens naar onze mogelijkheden, onze vacatures kun je altijd bekijken. Recruiters staan altijd voor je klaar om over jouw loopbaan te sparren.

Bekijk MB-ALL vacatures