Skip to main content
ArtikelenBOA's

Burgemeester bereidt BOA-studenten voor handhaving werk

Door 8 april 2022mei 9th, 2022Geen reacties

De eerstejaars studenten Handhaving en Veiligheid van Deltion in Zwolle kregen vandaag les van hun mogelijke werkgever, burgemeester Peter Snijders van Zwolle. Ze worden vooral opgeleid tot BOA, buitengewoon opsporingsambtenaar. De rol van BOA’s in een stad als Zwolle wordt steeds belangrijker, dus wilde Snijders de studenten daar graag over bijpraten

Verdieping in het vak

Burgemeester Peter Snijders nam ruim de tijd om de studenten te vertellen over zijn taak op gebied van veiligheid en de rol die de BOA’s daarin kunnen vervullen. “Vroeger bleef het vooral beperkt tot handhaving op zaken als parkeren, afval, en niet te vergeten hondenpoep, maar door de coronacrisis is het vak doorontwikkeld, en dragen ze veel meer bij aan een prettige en veilige leefomgeving.”

Lees het hele bericht op rtvoost.nl

HTV uitdaging als vervolgtraject:

Ben je een BOA met maximaal 1 jaar werkervaring en een gezonde dosis ambitie, wilskracht en loyaliteit? Dan is het BOA Talentprogramma echt wat voor jou! In 2 jaar tijd ontwikkel je jezelf tot een daadkrachtige, vakbekwame en breed inzetbare BOA. Je verdiept je kennis en ontdekt binnen welk domein of expertisegebied jouw talent het best tot zijn recht komt.