Skip to main content
ArtikelenBOA'sToezicht

Donkere Dagen Offensief weer begonnen

Door 3 oktober 2022november 4th, 2022Geen reacties

De afgelopen weken was het ’s avonds al goed te merken: het wordt steeds eerder donker! Juist voor inbrekers is dit een fijne periode, want hierdoor zijn ze minder goed zichtbaar en slaan ze veelvuldig hun slag.

 

Donkere Dagen Offensief (DDO)

Sinds geruime tijd zijn we vanuit MB-ALL betrokken bij het zogenaamde Donkere Dagen Offensief (DDO) van verschillende gemeenten. Met het inzetten van toezichthouders en BOA’s kunnen wij gemeenten helpen bij het terugbrengen van inbraken, overvallen en straatroven. Dit doen we door bepaalde tijdstippen preventief aanwezig te zijn op straat, frequenter te surveilleren of acties op te zetten met flyers om burgers en ondernemers te informeren. Het uiteindelijke doel is om de stijging van overvallen, straatroven en inbraken tegen te gaan.

Onze accountmanagers denken graag met u mee hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan deze aanpak.
Neem gerust eens contact met ons op om te bespreken wat wij voor uw gemeente kunnen doen.

Ps. Voor deze donkere dagen zijn wij ook altijd op zoek naar toezichthouders en BOA’s die zich hier voor willen inzetten. Interesse? Neem contact op met onze recruiters.

Donkere Dagen inzet nodig?

Vandaag november starten we met het delen van een eerste tip. Later volgen er meer tips, dus blijf deze pagina in de gaten houden!

Tip 1: Waar let een inbreker op:
Inbrekers letten op waardevolle spullen, zorg ervoor dat het altijd uit het zicht is. Zoals laptops, sieraden, geld enz.

Tip 2: Openstaande ramen:
Zorg ervoor dat je ramen altijd dicht zijn als je weg gaat. Laat ook geen containers of andere zaken waar je op kunt klimmen in de buurt van je openstaande raam staan.