Skip to main content
ArtikelenBOA's

HTV actie zomerpakket

Door 27 juni 2024juli 1st, 2024Geen reacties

Na 3 jaar zit de HTV studie erop! De ‘jongste’ lichting viert deze zomer dat zij gereed zijn voor het werkveld. Nu begint het pas horen wij regelmatig. Hoe dat komt? Dát, en hoe jij de zomer goed start met een geschenkje van MB-ALL lees je op deze pagina.

Wij feliciteren alle geslaagde HTV’ers met de start van hun carrière als handhaver!

Tijdens je studie heb je veel ervaring opgedaan en mogelijk al ambitie ontwikkelt voor een bepaalde sector of al ‘in de praktijk’ je eerste meters in het uniform gelopen. Vervolgens de banenmarkt betredend zul je merken dat men vaak naar werkervaring vraagt, zekere eisen aan je stelt of in het ergste geval zelfs misbruik maakt van je mogelijk wat onervaren positie aan de onderhandelingstafel.

Detachering of projecten via MB-ALL

Voor al het bovenstaande is een oplossing! Werken via MB-ALL, wij hebben het netwerk en de connecties om jou aan je beste eerste opdrachten te helpen, gedetacheerd (dus via ons werkend bij opdrachtgevers zoals gemeenten of omgevingsdiensten/vervoerders) of als je meer gebruik wilt maken van je vrijheid in een op oproepbasis-flexibel als je enkel losse (afwisselende) projecten wilt draaien.

Veel HTV’ers starten flexibel hun carriere via ons, eerst met projecten en al snel als vast gedetacheerde MB-ALL BOA!

Om te vieren dat je geslaagd bent sturen we je een pakketje!

Niks is mooier dan groeien, door het behalen van een diploma, door ervaring op te doen of te groeien als persoon. Daarom willen wij jou een toepasselijk zomerpakketje sturen. Stuur jij ons je gegevens? Dan zorgen wij geheel vrijblijvend voor een pakketje dat we jouw kant op zenden. Je kunt daarbij ook aangeven of je via ons geholpen wil worden aan je droombaan. Tot snel!