Skip to main content
Artikelen

MB-ALL een Certified Great Place To Work

Door 25 juli 2020juni 11th, 2021Geen reacties

MB-ALL mag zich Great Place to Work noemen. Maar wat zien wij zelf in dit predicaat, en wat heeft dit te maken met continue verbetering en prestaties? Lees wat Great Place to Work (of kort GPTW) betekent voor zowel ons als werkgever als voor onze medewerkers.

Onze missie is om elke dag bij te dragen aan een veilig en leefbaar Nederland. Om dit te realiseren is het van belang dat je als medewerker het beste uit jezelf én uit jouw team kunt halen.

Het begint met vertrouwen; Vertrouwen in jezelf, maar ook in de collega’s waar je mee werkt en het vertrouwen wat jij ervaart vanuit MB-ALL.

Wanneer je vertrouwen hebt in het bedrijf en in je collega’s dan maakt dat samenwerking leuk, soepel en plezierig. Als je dan ook Trots bent op het werk dat je doet en met Plezier samenwerkt met collega’s, kun je beter bijdragen aan onze missie.

Een cultuur van vertrouwen en trots krijg je niet vanzelf. Dat vergt een scherpe focus op die cultuur en hard werken aan de stappen om dat vertrouwen te blijven verdienen en te behouden – Dat is nu de uitdaging.

Oog voor elkaar hebben draagt bij aan een meer begripvolle samenleving. Als werkgever hebben wij oog voor jou als medewerker, zodat jij oog kunt hebben voor wat er speelt in jouw omgeving.

Met het Great Place To Work medewerkersonderzoek krijgen wij inzicht in de wijze waarop collega’s naar MB-ALL kijken. Of zij voldoening halen uit het werk, of zij trots zijn op het bedrijf en of zij plezier beleven aan hun collega’s.

We hebben een nulmeting gedaan waaruit we verder bouwen. Met de uitkomsten gaan we aan de slag om continu te blijven werken aan MB-ALL als Great Place to Work. In Juni hebben we het goede nieuws mogen ontvangen dat we ons officieel een Great Place to Work mogen noemen.

Een cultuur van vertrouwen en trots krijg je niet vanzelf. Dat vergt een scherpe focus op die cultuur en hard werken aan de stappen om dat vertrouwen te blijven verdienen en te behouden.

Dat is nu de uitdaging.

Renske Rijnja

HR Manager | Trainer