Skip to main content
Artikelen

MB-ALL mag zich voor de 2e keer op rij een Great Place to Work noemen!

Door 25 mei 2021april 14th, 2022Geen reacties

Werken bij MB-ALL betekent dat je onderdeel bent van een grote familie. Een plek waar jij je zelf kan zijn en een sterk gevoel van onderlinge verbondenheid voelbaar is.

Wij hebben oog voor elkaar, helpen elkaar, zien wat nodig is of wat gedaan moet worden en zetten er samen onze schouders onder. Om deze schouders vervolgens ook te gebruiken anderen te laten groeien, en zichzelf te doen overstijgen. Zodat wij met elkaar iedere dag een bijdrage leveren aan een veilig en leefbaar Nederland.

In 2020 hebben we voor de 1e keer mee mogen doen aan het onderzoek. We behaalden toen de certificering met een rapport cijfer van een 7,8.
Dit jaar, in 2021, overstijgen we dat rapportcijfer met een 8,2!

Een waanzinnig mooie score die laat zien dat MB-ALL als werkgever, met aandacht voor onze medewerkers, zich nog meer ontwikkeld heeft.

Het nu komende jaar zullen we dat weer doen. En zullen we onze ‘powers’ omzetten naar ‘super powers’.

Hierbij blijft persoonlijke ontwikkeling centraal staan, want als jij beter wordt, dan wordt MB-ALL dat ook. Zo gaan we o.a. aan de slag met Leiderschap. Wat niet direct gaat over leider zijn voor of over een ander, maar veel meer over wie ben ik? En wat wil ik bereiken en waar schuilt mijn kracht? We spreken dan ook over Persoonlijk Leiderschap.

Om vervolgens het leiderschap als organisatie vanuit dat oogpunt breder te trekken en zodoende onszelf verder te kunnen ontwikkelen.

Wij hebben oog voor elkaar, helpen elkaar, zien wat nodig is of wat gedaan moet worden en zetten er samen onze schouders onder. Om deze schouders vervolgens ook te gebruiken anderen te laten groeien, en zichzelf te doen overstijgen.

Wil jij ook werken bij een great place to work, dat oog heeft voor jou en zichzelf continu verbeterd om voor jou een best workplace te zijn? Bekijk dan gauw onze vacatures!

Renske Rijnja

HR Manager | Trainer