Skip to main content
Artikelen

MB-ALL mag zich voor de derde keer op rij een Great Place to Work noemen

Door 19 juli 2022Geen reacties

In 2020 hebben we voor de eerste keer mee mogen doen aan het onderzoek van Great Place to Work. We behaalden toen de certificering met een rapport cijfer van een 7,8. In 2021 waren wij blij met een 8,2.

Nu mogen wij met gepaste trots vertellen dat wij een score hebben behaald van 8,4. Alles overziend op goed werkgeverschap zelfs een 9!

MB-ALL draagt met haar medewerkers bij aan een veilige leefomgeving. Het is voor ons dan ook belangrijk om een veilige werkomgeving te zijn. Al 20 jaar leveren onze medewerkers een bijdrage aan een veilig en leefbaar Nederland, daar zijn we trots op!

Onze kernwaarde is dan ook: “Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons”. Dit valt ook te herleiden uit de punten die onze medewerkers aangeven

  • Ik kan hier mezelf zijn
  • Goede Opleidings- & ontwikkelmogelijkheden
  • Focus op waardering & het vieren van successen

We hebben hard gewerkt om de verbeterpunten die in 2021 naar voren kwamen op te pakken. Er zijn onder andere een aantal opleidings- & ontwikkel programma’s gestart. Boa’s kunnen in aanmerking komen voor het leiderschapsprogramma, HTV talentprogramma of  het Boa talentprogramma. Voor onze juristen en adviseurs veiligheid is het management progamma het afgelopen jaar gestart. Wil je meer weten over onze programma’s en/of doorgroeimogelijkheden? Klik hier.

Werken bij MB-ALL betekent dat we oog hebben voor jou. De afgelopen jaren zijn we als organisatie gegroeid maar we verliezen daarbij nooit de medewerker uit het oog. Ondanks de groei blijven we naar elkaar luisteren en blijven we met een frisse blik naar de toekomst kijken.

Met gepaste trots vertellen wij dat we een score hebben van een 8,4 . Alles overziend op goed werkgeverschap zelfs een 9!

Binnen MB-ALL zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers.

Wil jij ervaren hoe het is om te werken bij en Great Place to Work bedrijfscultuur? Kijk dan naar onze vacatures!