Skip to main content
ArtikelenBeleid en adviesHandhavingsactie

Veel boetes bij handhavingactie langs Haagse kust

Door 10 juli 2022maart 18th, 2024Geen reacties

Bij een grote integrale handhavingsactie aan de Haagse kuststrook zijn afgelopen vrijdag tientallen boetes uitgeschreven. Van Loosduinen tot aan Scheveningen vonden er acties plaats op het water, het strand, in de duinen, in de haven en op de boulevard.

Er werden twaalf bedrijven en horecaondernemingen bezocht waarbij in tien gevallen misstanden werden vastgesteld, zoals het niet aanwezig zijn van een leidinggevende en problemen met electra-aansluitingen waarbij in één geval sprake was van elektrocutiegevaar. Ook waren er meerdere misstanden met de voedselveiligheid. De douane heeft zeven kilo onveraccijnsde tabak in beslag genomen en in vier ondernemingen waren er misstanden met onder andere de bedrijfsafvalcontracten. In één zaak bleek de bedrijfsleider ook nog een een uitkering te ontvangen.

Lees het hele artikel op voorburgsdagblad.nl,

Wij leiden uw aanpak van ondermijning in goede banen en pakken dit integraal op. Dit kunnen wij doen door voor u een aanpak vorm te geven of te regisseren. Maar denk ook aan het voorbereiden en uitvoeren van integrale controles