Skip to main content
ArtikelenBOA'sToezicht

Waarschuwingen en boetes bij handhavingsactie buitengebied Berkelland

Door 29 september 2021oktober 14th, 2021Geen reacties

Op vrijdag 17 september hebben opsporingsambtenaren in het buitengebied van Berkelland controles uitgevoerd. Ook Omgevingsdienst Achterhoek nam hieraan deel. Bij de controles kregen meerdere mensen een waarschuwing of boete.

Controles in duo’s

De controles waren ’s avonds en de controleurs gingen in duo’s op pad. Ze hebben onder andere gelet op het verbranden en dumpen van afval, op het dealen van verboden middelen en op stroperij. Ook keken ze of mensen zich hielden aan de natuur- en milieuwetten, de Visserijwet en de toegangsregels van natuurgebieden. Verder gingen de controleurs kijken bij leegstaande panden.

Het hele artikel lees je hier.

Het milieu is een ‘hot’ item

Met de opwarming van de aarde meer dan ooit. MB-ALL heeft de juiste specialisten in huis die de laatste stand van zaken kennen en inzetbaar zijn om uw organisatie te helpen met actuele en relevante thema’s als energiebesparing, duurzaamheid, externe veiligheid, geluid en de aanstaande Omgevingswet. We beschikken over een flexibele pool goed opgeleide en breed inzetbare groene BOA’s die inzetbaar zijn voor het bestrijden van onder meer illegale afvallozing, toezicht op loslopende honden of overtredingen op het water.

Ondersteuning nodig bij (het opzetten van) handhavingsacties?