Skip to main content
ArtikelenBOA's

Winnaar Prijsvraag wint module uit Leiderschapsprogramma

Door 8 februari 2022februari 23rd, 2022Geen reacties

De winnaar van onze prijsvraag tijdens het BOA Event 2021, waar wij aanwezig waren met onze MB-ALL stand en collega’s, is bekend. Diana zat met haar antwoord het meest dichtbij op de vraag ‘hoeveel BOA’s heeft MB-ALL in dienst?’ Het goede antwoord is 260!

BOA leiderschapsprogramma gewonnen door winnares

Ze wint daarmee een onderdeel van de MBO opleiding Leidinggeven binnen ons BOA Leiderschapsprogramma, t.w.v. 2500 euro. Het BOA vak is enorm in ontwikkeling, dat kwam ook duidelijk naar voren op het BOA event en MB-ALL draagt vanuit het Talentcenter bij aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van de BOA’s.

Leiderschap

Leiderschap vanuit vakmanschap is een onmisbare schakel in alle uitdagingen waar BOA’s mee te maken krijgen. Ons Leiderschapsprogramma die in januari 2022 van start gaat zorgt voor ontwikkeling en groei in deze richting. Door diverse opleidingsmodules op het gebied van coördineren, personeelsbeleid en leidinggeven en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Aangevuld met begeleiding door een interne coach en sparren over actuele thema’s met collega deelnemers.

Ook leer je het geleerde in de praktijk te brengen, doordat je gekoppeld wordt als mentor aan een junior BOA. Ben jij een ambitieuze BOA met meer dan 2 jaar ervaring en wil jij je ontwikkelen naar een senior BOA met coördinerende rol, dan is het 2 jarig Leiderschapsprogramma wellicht wat voor jou!

Interesse? bekijk dan de pagina over het BOA Leiderschapsprogramma.