Skip to main content
BlogsBOA's

Ambitieuze BOA Janick aan het woord

Door 23 mei 2023juni 8th, 2023Geen reacties

Nadat ik mijn HTV-opleiding had afgerond ben ik gaan solliciteren op een vacature als BOA via MB-ALL. Voor mijn eerste opdracht was ik werkzaam bij de gemeente Rotterdam. De taken waar ik mij mee bezig hield, was het waarborgen van de leefbaarheid van de bewoners en gastheerschap vertonen aan zowel burgers als bezoekers.

Ervaring

Ik kan zeggen dat ik erg blij ben met de ervaring die ik hier heb kunnen opdoen. Ook heb ik (flexibel) werkzaam mogen zijn bij Connexxion in Amsterdam tijdens de weekendnachtdiensten, hier hield ik toezicht in de bus terwijl het uitgaanspubliek naar huis ging en zorgde ik voor een veilige en prettige busreis. Ook dit was een leuke en leerzame ervaring die ik zeker meeneem in mijn carrière!

“Ik probeer mijn werk zo goed mogelijk te doen, op die manier blijf ik cursussen en trainingen volgen om mezelf te blijven ontwikkelen.”

Werkplezier en doorontwikkeling

Ik probeer mijn werk zo goed mogelijk te doen op die manier blijf cursussen en trainingen te volgen om mezelf te blijven ontwikkelen. Natuurlijk is het sociale contact onderhouden met de toppers op het kantoor ook belangrijk om vast in dienst te kunnen treden. MB-ALL is een werkgever die ervoor zorgt dat jij met plezier naar je werk gaat en jezelf kan blijven ontwikkelen in de wereld van de BOA!! Het is een warm bedrijf, die jouw welzijn en werkplezier op de hoogste plaats zet!

Mocht je nou denken, zo’n werkgever, zoek ik ook?  Kom bij ons een kop koffie drinken!

Bekijk onze BOA vacatures!