Skip to main content
BlogsBOA'sOpleidingscentrum

Campus Recruiter bij MB-ALL: Bouwen aan educatieve partnerschappen en kansen voor jong talent

Door 15 januari 2024januari 16th, 2024Geen reacties

Nieuw jaar, nieuwe campus recruiter! Maak kennis met Anita! “In mijn ruim 14 jaar in de arbeidsbemiddeling, waarvan ik 4 jaar als zzp’er heb gewerkt, heb ik een diepgaande ervaring opgebouwd. Mijn carrière kenmerkt zich door de perfecte balans tussen sales en het zijn van een kandidaat. Deze combinatie heeft zich voor mij bewezen als ideaal. Wat mij echt voldoening geeft in recruitment is het kunnen vervullen van de dromen van de kandidaat. In dit vak draait alles om begrijpen wat de kandidaat wil, waar ze gelukkig van worden, en hoe onze organisatie kan bijdragen aan de persoonlijke en professionele groei van BOA’s en HTV’ers.”

HTV-Studenten voorbereiden op de Arbeidsmarkt

Als campus recruiter zie ik mijn uitdaging in het opzetten van goede samenwerkingen met scholen. Het gaat erom scholen te overtuigen van de meerwaarde die wij kunnen bieden. Denk aan het verzorgen van gastlessen voor studenten, het geven van inspirerende workshops, en het ondersteunen van banenmarkten. Het creëren van bewustzijn en het opbouwen van waardevolle relaties met onderwijsinstellingen zijn cruciale elementen van mijn rol. Het geeft me energie om jonge talenten te begeleiden en hen te helpen bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Samenwerking met HTV- Scholen

Onze samenwerking met HTV-scholen is gericht op het identificeren en aantrekken van getalenteerde kandidaten. Om dit te bereiken, zetten we actief jongeren die al bij ons werken in bij gastlessen. Het enthousiasme van deze medewerkers is aanstekelijk en kan dienen als inspiratie, om nieuwe kandidaten te inspireren. Voor HTV-studenten hebben we specifieke programma’s en initiatieven opgezet, zoals workshops en Webinars. Deze activiteiten zijn ontworpen om hen te informeren over de mogelijkheden binnen ons vakgebied en om hun interesse te wekken voor potentiële carrières bij onze organisatie.

Ervaring geen vereiste

Praktijkervaring speelt een belangrijke rol in de HTV-opleiding, en het heeft invloed op de selectie van kandidaten. Hoewel het geen absolute vereiste is, moedigen we het sterk aan, omdat het studenten een realistisch beeld geeft van wat de functie precies inhoudt. Stages en praktijkopdrachten die HTV-studenten hebben voltooid, worden zeker gewaardeerd en dragen bij aan de waarde die zij aan hun profiel toevoegen. Wij erkennen het belang van hands-on ervaring in het voorbereiden van studenten op een succesvolle carrière in ons vakgebied.

Groeikansen na HTV-Opleiding

Loopbaanperspectieven voor BOA’s bij MB-ALL na het afronden van een HTV-opleiding zijn veelzijdig en bieden ruimte voor groei. Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om gedetacheerd te worden bij instanties zoals de gemeente. Daarnaast kunnen ze ingezet worden op diverse projecten, waaronder specifieke initiatieven zoals het bewaken van veiligheid tijdens de donkere dagen.

Binnen MB-ALL zijn er volop kansen voor specialisatie en promotie. Medewerkers kunnen zich verder ontwikkelen, startend als Junior kun je jezelf ontwikkelen tot een Medior en uiteindelijk een Senior functie bereiken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar een coördinerende rol, waarin ze een leidende positie kunnen bekleden. Dit geven de BOA’s een kans om hun carrière op te bouwen en hun vaardigheden te verbreden binnen onze organisatie.

Geïnteresseerd in een carrière als BOA op projectbasis? Kom kijken bij MB-ALL!

Of ga in gesprek met andere BOA’s en ontdek hoe zij hun werk ervaren. Om de sfeer goed te proeven, is het ook mogelijk om een dag mee te lopen en zo een goed beeld te krijgen van de dagelijkse praktijk.

Tijdens het wervingsproces kunnen bepaalde vaardigheden en ervaringen je onderscheiden. Het is essentieel om een goede beheersing van de Nederlandse taal te hebben. Daarnaast wordt sportiviteit gewaardeerd, evenals leergierigheid, goede communicatieve vaardigheden, sociale competenties en het vermogen om begrip te tonen in uiteenlopende situaties. Het ontwikkelen van deze kwaliteiten kan je positief doen opvallen tijdens het sollicitatieproces.

Klik hier voor meer info over de BOA-opleiding