Skip to main content
Beleid en adviesBlogsvluchtelingenopvang

Een dag uit het leven van Junior adviseur Joy Veenman

Door 13 maart 2023juni 7th, 2023Geen reacties

MB-ALL zorgt met verschillende projecten door heel Nederland voor de invulling van veiligheid en leefbaarheid. Naast het actief oppakken van juridische vraagstukken, veiligheidsadvies, ondermijning en vergunningverlening houden onze medewerkers zich ook bezig met vluchtelingenopvang. 

Collega Joy vertelt over de eerste weken van haar detacheringsavontuur: Sinds 1 december ze werkzaam als Junior Adviseur Veiligheid bij MB-ALL. De eerste weken heeft ze dit als ontzettend prettig ervaren door de fijne werksfeer en leuke collega’s.

De komende maanden gaat ze aan de slag bij Veiligheidsregio Midden- West Brabant als coördinator Vluchtelingen spreiding (RCVS). Samen met strategisch adviseur Martijn Verstappen gaat zij gemeenten ondersteunen, begeleiden en coachen rondom alle huisvestingsopgaven. Als coördinator is ze verantwoordelijk voor het proces rondom de spreiding van Oekraïense vluchtelingen, ook helpt ze bij complexe problematiek en hiernaast houdt ze het overzicht van de te openen locaties.  Ze heeft ontzettend zin om aan de slag te gaan en is blij dat MB-ALL haar de mogelijkheid biedt om veel te leren, ervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen.

De vluchtelingencrisis is mensenwerk. MB-ALL kan helpen in het ontwikkelen en uitvoeren van vluchtelingenbeleid.

Lees meer over onze aanpak