Skip to main content
BlogsJuridischvergunningverlening

Een dag in het leven van medior vergunningverlener Samira

Door 26 januari 2023juni 14th, 2023Geen reacties

De werkdag van een medior vergunningverlener is nooit hetzelfde.

Als medior vergunningverlener ben ik verantwoordelijk voor het behandelen van vergunningaanvragen, beoordeling van aanvragen en het toetsen aan de hand van relevante wet- en regelgeving. Sinds maart werken wij samen met gemeente Goirle. Vandaag ben ik daarom met een junior vergunningverlener Eva op pad gegaan naar gemeente Goirle voor een vooroverleg van een evenementenvergunning.

“Naast een vooroverleg ben ik niet alleen bezig met mijn eigen processen, maar ook met die van mijn collega’s.”

Begeleiding van junioren en werkprocessen evalueren

Naast een vooroverleg ben ik niet alleen bezig met mijn eigen processen, maar ook met die van mijn collega’s. Na het vooroverleg heb ik mezelf beschikbaar gesteld voor de vragen van de junioren en zijn de werkprocessen geëvalueerd.

Terug op kantoor in Utrecht heb ik allereerst genoten van een volledig verzorgd lunchbuffet, want gezondheid van de werknemers staat bij MB-ALL hoog op het prioriteitenlijstje. Na deze energieboost ben ik aan de slag gegaan met het behandelen van andere vergunningaanvragen. Mijn dag mocht ik afsluiten met een welverdiende stoelmassage in onze sportruimte.

Met deze ontspannen afsluiting van de dag, kijk ik uit naar de training “Politiek bestuurlijke sensitiviteit” die mij de volgende werkdag staat te wachten.

Heb jij interesse in deze functie medior vergunningverlener?

Klik hier om meer te weten over vergunningverlening bij MB-ALL!

Zou Samira uw dossier kunnen inzien of bent u benieuwd wat Samira voor u nog meer kan betekenen als medior vergunningverlener?

Kijk hier wat we voor uw gemeente kunnen betekenen