Skip to main content
Beleid en adviesBlogsOndermijning

In opdracht van het RIEC ondermijning aanpakken in het buitengebied van Rotterdam

Door 15 februari 2023januari 15th, 2024Geen reacties

Afgelopen maanden hebben onze adviseurs Manon Jansen en Maarten Meijerink zeven gemeenten ondersteunt. Dit was in opdracht van het RIEC Rotterdam en had als doel om ondermijning in het buitengebied aan te pakken. 

Ze hebben verschillende opdrachten uitgevoerd, zoals het maken van analyses en het vergroten van de awareness. Daarnaast hebben we nog interviews gehouden met toezichthouders van verschillende partijen, die werkzaam zijn in het buitengebied. Het heeft mooie resultaten opgeleverd, die wij eind februari hebben gepresenteerd aan de accounthouders van het RIEC. Na afloop nog een foto gemaakt van het mooie uitzicht op de Erasmusburg!

Wij leiden uw aanpak van ondermijning in goede banen. Dit kunnen wij doen door voor u een aanpak vorm te geven of te regisseren. Maar denk ook aan het voorbereiden en uitvoeren van integrale controles. In uw aanpak van ondermijning kunnen wij zowel de adviserende, als de juridische en uitvoerende mankracht leveren. Van beleidsadviseurs tot toezicht en handhaving.

Lees meer over onze aanpak
Maarten Meijerink

Handhavingsjurist bij MB-ALL | Bibob coördinator en projectleider