Skip to main content
BlogsJuridisch

Jurist bij MB-ALL: Arjan Steenbergen aan het woord

Door 5 april 2023juni 14th, 2023Geen reacties

Arjan Steenbergen werkt alweer ruim twee jaar met veel plezier in het Team Juridische Projecten van MB-ALL – waarover hij eerder schreef -. In die twee jaar is het team ook uitgebreid met een aantal leuke en goede collega’s. Bijkomend voordeel is dat er hierdoor ook weer ruimte is om nieuwe projecten op te pakken! Als gemeenten of omgevingsdiensten een project aan ons uitbesteden, voeren wij de werkzaamheden uit op kantoor van MB-ALL.

Eén specifiek deel van de handhaving ook mogelijk

Anders dan bij detachering halen we het werk juist naar ons toe en ontzorgen we de gemeente op die manier. De ene keer heeft een gemeente of omgevingsdienst meer bezwaarschriften dan ze aankunnen en pakken wij een deel op. Een andere keer vraagt de opdrachtgever ons één specifiek deel van de handhaving uit te voeren, waar ze zelf niet aan toe komen. Dat kan bijvoorbeeld gaan om handhaving van permanente bewoning van recreatieverblijven, toeristische verhuur van woningen, een hoofdpijndossier dat al lang onopgelost is, of een uitgebreid handhavingsverzoek over meerdere illegale bouwwerken. Wij kunnen een project zelfstandig uitvoeren, maar indien nodig ook met meerdere juristen aan een project werken. We hebben zelfs toezichthouders in ons team, zodat we de gemeenten ook op het gebied van toezicht kunnen ontzorgen als dat wenselijk is!

Gebrek aan capaciteit of deskundigheid?

Heeft uw gemeente of omgevingsdienst werkzaamheden die blijven liggen, bijvoorbeeld vanwege gebrek aan capaciteit of deskundigheid? Dan voer ik graag een vrijblijvend gesprek met u, om eens te bespreken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Mocht je dit verhaal zo leuk vinden dat je ook graag in het team zou willen werken? bekijk dan vooral onze vacatures.

Kijk wat wij voor opdrachtgevers kunnen betekenen
Arjan Steenbergen

Handhavingsjurist bij MB-ALL