Skip to main content
BlogsBOA'sToezicht

Kijk mee hoe boa’s in het openbaar vervoer het verschil maken!

Door 3 april 2024april 16th, 2024Geen reacties

Collega’s Patrick (accountmanager BOA OV)  en Gabriëlla (Projectmanager)  hebben een nachtdienst meegedraaid in en rondom Amsterdam. In de dagelijkse functie begeleidden ze de inzet van de collega’s vanaf kantoor, nu werken zij zelf in nachtbussen van en naar het Leidseplein, Alkmaar en Hilversum. Zij zorgen daarbij voor een veilig ov voor ‘nachtbrakers’ maar ook voor ‘reguliere reizigers’

De boa collega’s lieten graag zien wat er zich allemaal afspeelt tijdens zo’n avond. Gelukkig verliep de nacht zonder noemenswaardige incidenten.

Gezamenlijk zorgden Patrick en Gabriëlla ervoor dat zelfs degenen die een gezellige avond hadden gehad en veilig konden uitslapen. Deze avond was niet alleen boeiend en intrigerend voor hen, maar ook voor Gabriëlla, die minder ervaring openbaar vervoer erg leerzaam. De opgedane ervaring smaakt naar meer!

Als dienstverlener gespecialiseerd in toezicht en handhaving, zijn wij trots op onze medewerkers die zich inzetten, zelfs tijdens de nachtelijke uren. De samenwerking met onze ervaren medewerkers heeft niet alleen bijgedragen aan een succesvolle en incident vrije nacht, maar heeft ook laten zien hoe belangrijk het is om op diverse gebieden betrokken te zijn bij het waarborgen van de openbare orde. Wij waarderen de inzet van Patrick en Gabriëlla en blijven ons inzetten voor een veiligere en leefbaardere samenleving, zowel overdag als ’s nachts.

De samenwerking met onze ervaren medewerkers heeft niet alleen bijgedragen aan een succesvolle en incident vrije nacht, maar heeft ook laten zien hoe belangrijk het is om op diverse gebieden betrokken te zijn bij het waarborgen van de openbare orde. We blijven ons inzetten voor een veiligere en leefbaardere samenleving, zowel overdag als ’s nachts.