Skip to main content
BlogsJuridisch

Marie José haar eerste 2 maanden bij MB-ALL

Door 3 juni 2021Geen reacties

Het is alweer juni. Mijn eerste twee maanden zitten er op bij MB-ALL en ze zijn voorbij gevlogen. Na 18 jaar werken voor Adecco was het best spannend om ergens anders opnieuw te beginnen.

De eerste weken stonden veel in het teken van kennismakingen zowel online als op kantoor. Hierdoor heb ik al veel enthousiaste collega’s leren kennen. Ik vind het vooral leuk om er achter te komen dat de reden waarom collega’s voor MB-ALL hebben gekozen, heel erg dicht bij elkaar liggen. Dit zijn voornamelijk: het familiegevoel na de gesprekken, sfeer en toegankelijkheid. En dat herken ik helemaal!

“Ik vind het vooral leuk om er achter te komen dat de reden waarom collega’s voor MB-ALL hebben gekozen, heel erg dicht bij elkaar liggen.”

Ik ben met mijn neus in de boter gevallen want gelijk in de eerste maanden zijn er al best wat trainingen gegeven waar ik bij aan mocht sluiten. Als je weer vers opnieuw bent begonnen ideaal om snel het bedrijf en je team te leren kennen.

Als recruiter heb ik de afgelopen jaren al behoorlijk wat kennis opgedaan, maar in dit vakgebied is mijn kennis nog minimaal. Hier krijg ik dan ook enorm veel energie van. Want ondanks dat het wel even wennen is, word ik enorm blij van mensen die op de juiste plek zitten. Dus ga ik gewoon even met de billen bloot. Gelukkig ben ik nieuwsgierig van aard en door samen te werken met Margot gaat het helemaal goedkomen, zij helpt mij iedere dag weer. Deze match is ook gewoon heel erg goed gemaakt! Wat hebben we al een lol gehad. Een beetje zenuwachtig worden van elkaar omdat je beide wil laten zien wat je in huis hebt, is dan ook meer dan normaal. Het creatieve en snelle hoofd van Margot in combinatie met een creatieve rustigere variant werkt echter ontzettend goed.

Al met al word ik iedere dag enthousiaster en ben ik trots dat ik de stap heb durven zetten. Ik word blij van alles wat ik leer en de leuke momenten binnen het bedrijf. Maar voornamelijk geldt dat ik ontzettend blij ben met mijn nieuwe collega’s, de tafeltennis momenten en het uitpluizen van het vakgebied.