Skip to main content
BlogsBOA'sOpleidingscentrum

Nooit te laat voor carrièreswitch naar het BOA vak

Door 27 september 2023oktober 24th, 2023Geen reacties

Marianne (50 jaar) is jarenlang kapster geweest en heeft het werk met veel plezier gedaan. Toch was Marianne toe aan nieuwe uitdaging op een wat minder bekend terrein. “Een vak waar mijn interesse groot voor is. Doordat ik kapster ben geweest heb ik veel mensenkennis gekregen en kan ik makkelijk contact maken met mensen, dat was voor de BOA opleiding overigens ook een pré. Op dit moment doe ik de BOA opleiding en daarnaast de RTGB-training, bij MB-ALL”

BOA-vak leren kennen online en via de open avond

Wat mij triggerde, was dat iemand met mijn leeftijd iets compleet nieuws kan leren vanuit de levenservaring die al ontstaan is. Echt uit je comfort treden is wat mij interessant leek. Via de social media kanalen van MB-ALL zag ik uitingen langskomen over de opleiding en dit trok mij over de streep eens vrijblijvend naar de BOA open avond te gaan. Een goed moment om mij te laten informeren over mijn kansen, in wereld van de handhaving en het BOA-vak. Ook kon ik direct de BOA’s spreken die dezelfde keuze hadden gemaakt, wat de keuze vergemakkelijkte om de stap te zetten en er vol voor te gaan.

In oktober startte ik bij MB-ALL, het was spannend maar ik heb er zin in mij te ontwikkelen ‘in een uniform’! Het is voor mij een hele andere omschakeling waar ik allemaal nieuwe indrukken krijg. Maar ook collega’s waarmee je een band mee opbouwt. De interactie met elkaar en burgers is iets waar ik veel energie van krijg en wat mij doet realiseren dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Ik ben tevreden met MB-ALL en geniet van wat mij hier wordt bijgebracht, ik merk dat dit mij persoonlijk doet groeien! Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging? Chat vrijblijvend met Recruiter Guido en wie weet kan jij starten in de eerstvolgende BOA Opleiding! Deze opleidingen starten vaak. Wil je eerst weten welke inhoud langskomt in de opleiding. Spreken met oud-deelnemers of juist wat bij je past? Kijk dan naar onze open avonden en meld je als geinteresseerd!

Klik hier voor meer info over de BOA-opleiding