Skip to main content
BlogsBOA'sToezicht

PSV viert binnenhalen van de landstitel in Eindhoven

Door 7 mei 2024mei 22nd, 2024Geen reacties

Op 5 mei heeft PSV officieel de landstitel binnengehaald, en dat werd de volgende dag groots gevierd met een huldiging in Eindhoven! De stad stond op zijn kop terwijl fans en inwoners samenkwamen om de club te huldigen. Het feest begon vroeg in de avond, en onze boa’s (Buitengewoon Opsporingsambtenaren) hebben de feestelijkheden begeleid, met oog voor veiligheid en leefbaarheid voor iedereen.

Een feestende mensenmassa

Het officiële deel van de festiviteiten begon met de vertrekkende kampioenskar om 17:00 uur vanaf het stadion. De stoet trok door het hart van Eindhoven richting het Stadhuisplein, waar de officiële huldiging plaatsvond. Het was duidelijk dat de supporters trots waren op hun team. Onze boa-collega’s speelden een cruciale rol tijdens deze viering.

Ze begeleidden de publieksstromen en zorgden voor veilige verplaatsingen, en dat het feestgedruis zich op de juiste locaties bevond. Dankzij hun inzet verliep dit evenement zonder incidenten en konden fans ongestoord genieten van de festiviteiten.

Grote evenementen en veiligheid

Bij MB-ALL zijn we trots op de bijdrage die we leveren aan de veiligheid en ordehandhaving tijdens grote evenementen zoals deze huldiging. MB-ALL biedt een uitgebreid assortiment aan project mogelijkheden voor toezichthouders en boa’s, we zijn er trots op dat we goed opgeleide en gemotiveerde professionals kunnen inzetten waar ze het meest nodig zijn.

Onze boa’s zijn getraind om effectief om te gaan met grote mensenmassa’s, potentiële veiligheidsrisico’s te identificeren en adequaat te reageren op incidenten. De viering van PSV haar landstitel was geen uitzondering. Met deskundigheid en toewijding hebben onze boa’s bijgedragen aan een onvergetelijke en veilige ervaring voor iedereen.

Samen vooruitkijken

Terwijl we terugkijken op een succesvolle viering, blijven we bij MB-ALL ons inzetten voor de veiligheid en welzijn van onze gemeenschappen. We blijven investeren in de training en ontwikkeling van onze toezichthouders en boa’s, zodat ze altijd voorbereid zijn op elke situatie.

Wij feliciteren PSV nogmaals met hun welverdiende titel en bedanken onze boa’s voor hun onvermoeibare inzet en professionaliteit. Samen blijven we werken aan een veilige en georganiseerde toekomst voor alle inwoners en bezoekers van onze stad.

Meer weten over hoe MB-ALL bijdraagt aan de handhaving en toezicht tijdens grote evenementen? Bekijk hoe onze goed opgeleide en gemotiveerde professionals op projectbasis kunnen worden ingezet om  evenementen soepel en veilig te laten verlopen.

Meer bekijken over toezicht bij evenementen