Skip to main content

BOA opleidingscentrum

Uw BOA’s goed opgeleid en breed inzetbaar

Het goed opleiden en up-to-date houden van BOA’s is in de praktijk nog niet zo eenvoudig. Zeker in een werkveld waar nieuwe ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Dat vraagt om de expertise van een partner die gespecialiseerd is in het opleiden en ontwikkelen van BOA’s. Met een breed en gevarieerd opleidingsaanbod voor startende en ervaren BOA’s leveren wij als MB-ALL een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van het BOA vak. Samen met u kunnen wij een meerjaren opleidingsprogramma opstellen. Het afnemen van losse opleidingen, trainingen of workshops is uiteraard ook mogelijk.

Meerjaren opleidingsprogramma

Met een aanbod op maat kunnen wij voor gemeenten en andere organisaties een gebalanceerd opleidingsprogramma samenstellen en uitvoeren. We leiden nieuwe BOA’s op, zorgen voor de verplichte her- en bijscholing (PHB) en voor brede inzetbaarheid van uw BOA’s, ook binnen andere domeinen. Graag brengen we samen met u de opleiding- en ontwikkelingsbehoeften in kaart.

Meer weten?

MB-ALL als opleider

Onze toegevoegde waarde

  • Alle opleidingen en trainingen onder één dak
  • Wij verzorgen trainingen op locatie
  • Wij leiden praktijkgericht op
  • Inspelen op actuele thema’s
  • Maatwerk en co-creatie

Een greep uit ons aanbod

basisopleiding alcoholwet horeca

Opleiding Alcoholwet

BOA PHB module MBALL

Permanente her- en bijscholing

BOA domein 4 OV

BOA OV basisopleiding

RTGB Basistraining

RTGB training

ondermijning opleiding

Opleiding Ondermijning

basisopleiding jeugdboa mball

Opleiding Jeugdboa

Alle BOA opleidingen onder één dak

Ons aanbod is breed en divers. Naast de expertise opleidingen, basisopleidingen, trainingen en workshops, hebben we een uitgebreid aanbod op het gebied van permanente her- en bijscholing (PHB). Maatwerk betekent voor ons co-creatie; onze mensen denken actief mee over de onderwerpen die interessant en actueel zijn binnen uw organisatie. Onze ervaren docenten trainen praktijkgericht en kunnen vanuit hun betrokkenheid en passie deelnemers goed en persoonlijk begeleiden.

Meer weten?

Team opleidingen

ervaren en betrokken

De trainers van MB-ALL hebben ruime ervaring in het opleiden van handhavers. Ze zijn voortdurend bezig met het verder verbeteren en ontwikkelen van het lespakket. Naast ons team van vaste docenten schakelen we waar nodig ook externe trainers in voor onze opleidingen. Ons team opleidingen bestaat verder uit een opleidingscoördinator en een medewerker opleidingen.

Hoe kunnen we helpen?

Goed opgeleide, breed inzetbare BOA’s

MB-ALL is uw partner bij het opleiden en ontwikkelen van BOA’s. Met ons allround opleidingsaanbod zorgen wij ervoor dat alle BOA’s binnen uw organisatie altijd up-to-date en breed inzetbaar zijn en dat u aantrekkelijk bent en blijft als werkgever.

Kitty Koot

Opleidingscoördinator

Bel of WhatsApp: +31 630817566
Mail: [email protected]