BOA worden? Nu gratis opleiding met baangarantie
Bekijk hier de opleiding

Het BOA opleidingscentrum voor omscholing en bijscholing

Omscholing
Altijd al een bijdrage willen leveren aan veiligheid en leefbaarheid, maar je hebt nog geen BOA-getuigschrift? Bij ons BOA opleidingscentrum kun je op kosten van MB-ALL de opleiding BOA Basisbekwaamheid volgen. Hier leer je in 10 bijeenkomsten rechts- en wetskennis en natuurlijk krijg je ook gespreks- en benaderingstechnieken. Nadat je de theorie en praktijk de baas bent ga je de examens afleggen bij het ExTH in Amersfoort. Gedurende het hele jaar starten er regelmatig klassen in ons eigen BOA opleidingscentrum te Utrecht. Met het BOA getuigschrift op zak kun je vervolgens direct bij ons aan de slag!

Meer informatie? Bel 0346-583076 of klik hier
Of mail je CV met motivatie naar werken@mball.nl

Bijscholing
MB-ALL stimuleert BOA’s om naast het bijhouden van hun bevoegdheid ook belangrijke aanvullende opleidingen en trainingen te blijven doen om hun werk zo goed en veilig mogelijk te kunnen uitvoeren.

BOA’s in dienst van MB-ALL kunnen zich bij het BOA opleidingscentrum op ons kantoor te Utrecht laten bijscholen, zowel voor de verplichte Permanente her- en bijscholing (PHB) als voor ‘specialisaties’ zoals DHW of aanvullende trainingen zoals bijvoorbeeld RTGB, EHBO/ levensreddende handelen, Omgaan met agressie, Gespreks-en benaderingstechnieken.

Themadagen
2 keer per jaar organiseert het opleidingscentrum van MB-ALL een BOA themadag.
Deze dag wordt door MB-ALL aangeboden aan al haar BOA collega’s. Iedere BOA kan zich vrijwillig inschrijven voor 1 of 2 workshops per dag. Tijdens deze dag worden er verschillende workshops georganiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bijscholing in nieuwe ontwikkelingen en technologieën, informatiegestuurd handhaven, programmatisch handhaven, levensreddend handelen/reanimatie.