Snippergroen; Basisregistratie Personen; Buitengewoon Opsporingsambtenaar; opsporingsambtenaar; BOA-opleiding; toezichthouder gemeente; MB-ALL; Drank- en Horecawet handhaving; handhaving en toezicht; toezicht recreatie; handhavingsjuristen; detachering; permanente bewoning; fiscalisten; handhaving gemeente

De Buitengewoon Opsporingsambtenaren
van MB-ALL

U wilt dat iedereen in uw gemeente zich veilig voelt? Is er genoeg toezicht op straat? Voor de handhaving van veiligheid en de leefbaarheid kunt u BOA’s, toezichthouders en fiscalisten inzetten. MB-ALL onderscheidt zich van andere partijen door te beschikken over een uitgebreide database met zeker een match voor uw gemeente.

Toezichthouders in de openbare ruimte

MB-ALL onderscheidt zich al jaren door een doorlopende werving en selectie, waardoor we iedere beschikbare BOA, toezichthouder en fiscaal parkeercontroleur in Nederland kennen. Onze projectleider zorgt voor een deskundige begeleiding van iedere opdracht.

Referenties

Amsterdam

MB-ALL ondersteunt de gemeente Amsterdam het gehele jaar door met BOA-toezicht. Hiernaast ondersteunen MB-ALL collega’s het fietsproject in Amsterdam op onder andere het Leidseplein.

Deta-vast in Haarlem

Sinds 2012 ondersteunt MB-ALL de gemeente Haarlem bij het in dienst nemen van eigen medewerkers. Na een periode van inhuur waarin de medewerkers zich kunnen bewijzen komen de medewerkers in dienst van de gemeente.

Volledige ontzorging in Eindhoven

Sinds 2015 ondersteunt MB-ALL de gemeente Eindhoven met meerdere handhavingsprojecten. We voorzien de gemeente in de roostering, begeleiding en uniformering in diverse projecten van BOA’s en fiscaal parkeercontroleurs. We zorgen dat elke dienst wordt ingevuld met behulp van een vaste poule en een flexibele schil. MB-ALL ontzorgt de gemeente Eindhoven volledig.

En door onze backoffice heeft u ook geen omkijken naar zaken zoals beëdiging, planning, inroostering, uniformering, vervoer en permanente her- en bijscholing. Door onze grote database met buitengewoon opsporingsambtenaren is er altijd een snelle invulling van uw vacature.

Wat kan MB-ALL u bieden

Wij hebben een grote pool buitengewoon opsporingsambtenaren die inzetbaar zijn in domein 1. Onze toezichthouders werken in alle disciplines. Ook leveren wij inspecteurs die in te zetten zijn voor iedere wet, zoals de naleving van de Drank- en Horecawet. Tevens hebben wij in onze database geschikte fiscalisten, parkeer-BOA’s en cameraobservanten.

Schakel onze toezichthouders en buitengewoon opsporingsambtenaren op integraal vlak in binnen uw gemeente. Of zet ze in op specifiek gebieden zoals:

 • APV
 • Afvalstoffen
 • Hondenbeleid
 • Parkeerbegeleiding
 • Drank- en Horecawet
 • Evenemententoezicht
 • Donkere dagen toezicht (woninginbraak, overvallen, straatroven, winkel- en autodiefstal)
 • Binnenstadtoezicht (winkeldiefstal, tassenroof en zakkenrollerij)

Maatwerk

Wilt u gebruik van maken van ons grote netwerk van BOA’s, toezichthouders en fiscalisten? Kies dan voor de unieke projectaanpak van MB-ALL. Onze medewerkers kunnen projectmatig ingezet worden, bijvoorbeeld alleen bij pieken. Wij nemen ook bijzaken zoals beëdiging, inroostering en uniformering voor u uit handen. Maar u kunt ook contact met ons opnemen voor:

 • Detachering van medewerkers, bijvoorbeeld als flexibele schil.
 • Deta-vaste aanstellingen.
 • Werving en selectie, als u bijvoorbeeld iemand direct in eigen dienst wilt nemen.
 • Uitbesteding, bijvoorbeeld als u liever alleen de regie voert.
 • Coaching voor verdere ontwikkeling van uw eigen buitengewoon ambtenaren en toezichthouders.
 • Opleiding, her- en bijscholing of gerichte cursussen.

Meer informatie of een afspraak:

Bas van Velzen

Bas van Velzen

Accountmanager Toezicht

T. 0346 - 58 30 70
E. Bas@mball.nl

Jeroen Holvoet

Jeroen Holvoet

Accountmanager Toezicht

T. 0346 - 58 30 70
E. J.holvoet@mball.nl

Vacatures

Ben jij op zoek naar een baan als BOA, toezichthouder of fiscalist? Bekijk onze actuele vacatures!