Neem contact met ons op:

Telefoon
Algemeen telefoonnummer: 0346 - 58 30 70
Accountmanagement: 0346 - 58 30 77
Projectmanagement: 0346 - 58 30 73
Recruitment, werving & selectie: 0346 - 58 30 76

E-mail
info@mball.nl

Bezoekadres/Postadres
Computerweg 6
3542 DR Utrecht

KvK-nummer
09137769

Volg ons!
twitter facebook linkedin

Snippergroen; Basisregistratie Personen; Buitengewoon Opsporingsambtenaar; opsporingsambtenaar; BOA-opleiding; toezichthouder gemeente; MB-ALL; Drank- en Horecawet handhaving; handhaving en toezicht; toezicht recreatie; handhavingsjuristen; detachering; permanente bewoning; fiscalisten; handhaving gemeente

Routebeschrijving

Met de auto:
Ons pand is opvallend rood en niet te missen. We hebben bovendien voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. Plan hier uw route naar ons kantoor.

Met openbaar vervoer:
Komend vanaf Utrecht Centraal neemt u vanaf Jaarbeurszijde bus 38 richting Maarssen via Lage Weide. Deze bus brengt u binnen een kwartiertje naar de Bushalte Computerweg. Vanaf daar is het 1 minuut lopen in de richting van de grote gekleurde kantoorpanden. In het rode pand, nummer 6, is MB-ALL gevestigd. Bekijk voor andere routes op 9292ov.nl.

FAQ

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over de huidige situatie met maatregelen die te maken hebben met de Coronacrisis. Wil jij bijvoorbeeld solliciteren op een functie als jurist, adviseur veiligheid, BOA of toezichthouder? Mogelijk ben je op zoek naar oplossingen voor personele bezetting. Voor al deze (en meer) scenario’s bekijk je hieronder de vaakst voorkomende vragen:

Zijn jullie nog geopend tijdens de COVID-19 maatregelen

Jazeker, je kunt ons gewoon bereiken zoals je gewend bent. Zowel als sollicitant als met vragen over onze diensten.

Gaat mijn geplande intake-afspraak door?

Jazeker, we werken er nu hard aan om alle processen juist door te laten gaan. Al kan het zijn dat we dit onder de huidige omstandigheden online doen.

Ik ben in contact geweest met iemand die positief op corona is getest, wat nu?

Neem het zekere voor het onzekere en blijf thuis. Had je een afspraak staan bij ons of wilde je bij ons langskomen bespreek dit dan eerst met ons. Mogelijk kunnen we op afstand toch nog contact houden.

Kan ik als oud politieagent of handhaver ondersteunen?

Jazeker, wanneer je (tijdelijk) wilt werken aan een veilig en leefbaar Nederland hebben we graag dat je je bij ons meldt. Wij kijken dan of en waar je kan worden ingezet.

Kan ik nog als BOA aan de slag?

Absoluut. Juist in deze tijd zijn BOA’s en Toezichthouders extra hard nodig om toezicht te houden op de naleving van coronamaatregelen. Het werk wat je gaat doen is daarmee misschien nóg belangrijker geworden. Bekijk onze vacatures om te kijken of je bij ons kunt starten!

Gaan de selectiedagen voor de BOA opleiding door?

Ja, vanaf 14 april houden wij weer selectiedagen voor de BOA opleiding maar wel in aangepaste vorm. De presentatie over de BOA opleiding kun je online volgen en de toets krijg je per mail toegestuurd. Ook vindt er een online gesprek met een docent plaats waarbij je een casus krijgt voorgelegd uit de praktijk.

Starten er BOA opleidingen?

Ja, we zijn in maart gestart met online lessen aan een nieuwe groep toekomstige BOA’s en starten in de komende maanden weer nieuwe groepen. Zolang er geen klassikale lessen mogelijk zijn, krijgen deelnemers het lesmateriaal thuisgestuurd en volgen ze online lessen.

Kan ik op dit moment RTGB lessen volgen

Doordat we op dit moment op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar moeten blijven EN er tot 1 juni in ieder geval geen examens worden afgenomen door de Politieacademie, vinden er op dit moment geen lessen plaats. Zodra er duidelijkheid is over de start van de klassikale lessen en examens, zullen we z.s.m. met de RTGB starten. Je kunt je wel vast aanmelden dan houden we je op de hoogte van de startdata EN de mogelijkheid om online alvast te starten met de theorie RTGB.

Kan ik examen doen voor het getuigschrift BOA?

Exth geeft aan dat zij vanaf 6 april a.s. weer deels, en in aangepaste vorm, examens gaan afnemen. Kijk voor de laatste informatie op www.Exth.nl.

Kan ik examen doen voor RTGB?
De Politieacademie geeft aan dat er in ieder geval tot 1 juni 2020 geen examens RTGB worden afgenomen. Wij worden direct geïnformeerd als er weer examen kan worden gedaan.
Wanneer starten er weer klassikale opleidingen, trainingen en workshops?
Tot 28 april (of langer als de overheid dit aangeeft) zullen wij geen klassikale lessen geven voor BOA (wel online), RTGB, Permanente her- en bijscholing, Acute zorg/Levensreddend handelen, Ondermijning, APV. Dit geldt natuurlijk ook voor onze MB-connected dag.
Wilt u een vraag stellen of meer informatie? Vul dan hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier MB-ALL website

4 + 9 =