Neem contact met ons op:

Telefoon
Algemeen telefoonnummer: 0346 - 58 30 70
Accountmanagement: 0346 - 58 30 77
Projectmanagement: 0346 - 58 30 73
Recruitment, werving & selectie: 0346 - 58 30 76

E-mail
info@mball.nl

Bezoekadres/Postadres
Computerweg 6
3542 DR Utrecht

KvK-nummer
09137769

Volg ons!
twitter facebook linkedin

Snippergroen; Basisregistratie Personen; Buitengewoon Opsporingsambtenaar; opsporingsambtenaar; BOA-opleiding; toezichthouder gemeente; MB-ALL; Drank- en Horecawet handhaving; handhaving en toezicht; toezicht recreatie; handhavingsjuristen; detachering; permanente bewoning; fiscalisten; handhaving gemeente

Routebeschrijving

Met de auto:
Ons pand is opvallend rood en niet te missen. We hebben bovendien voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. Plan hier uw route naar ons kantoor.

Met openbaar vervoer:
Komend vanaf Utrecht Centraal neemt u vanaf Jaarbeurszijde bus 38 richting Maarssen via Lage Weide. Deze bus brengt u binnen een kwartiertje naar de Bushalte Computerweg. Vanaf daar is het 1 minuut lopen in de richting van de grote gekleurde kantoorpanden. In het rode pand, nummer 6, is MB-ALL gevestigd. Bekijk voor andere routes op 9292ov.nl.

FAQ

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over de huidige situatie met maatregelen die te maken hebben met de Coronacrisis. Wil jij bijvoorbeeld solliciteren op een functie als jurist, adviseur veiligheid, BOA of toezichthouder? Mogelijk ben je op zoek naar oplossingen voor personele bezetting. Voor al deze (en meer) scenario’s bekijk je hieronder de vaakst voorkomende vragen:

Zijn jullie nog geopend tijdens de COVID-19 maatregelen

Jazeker, je kunt ons gewoon bereiken zoals je gewend bent. Zowel als sollicitant als met vragen over onze diensten.

Gaat mijn geplande intake-afspraak door?

Jazeker, we werken er nu hard aan om alle processen juist door te laten gaan. Al kan het zijn dat we dit onder de huidige omstandigheden online doen.

Ik ben in contact geweest met iemand die positief op corona is getest, wat nu?

Neem het zekere voor het onzekere en blijf thuis. Had je een afspraak staan bij ons of wilde je bij ons langskomen bespreek dit dan eerst met ons. Mogelijk kunnen we op afstand toch nog contact houden.

Kan ik als oud politieagent of handhaver ondersteunen?

Jazeker, wanneer je (tijdelijk) wilt werken aan een veilig en leefbaar Nederland hebben we graag dat je je bij ons meldt. Wij kijken dan of en waar je kan worden ingezet.

Kan ik nog als BOA aan de slag?

Absoluut. Juist in deze tijd zijn BOA’s en Toezichthouders extra hard nodig om toezicht te houden op de naleving van coronamaatregelen. Het werk wat je gaat doen is daarmee misschien nóg belangrijker geworden. Bekijk onze vacatures om te kijken of je bij ons kunt starten!

Gaan de selectiedagen voor de BOA opleiding door?

Ja, vanaf 14 april houden wij weer selectiedagen voor de BOA opleiding maar wel in aangepaste vorm. De presentatie over de BOA opleiding kun je online volgen en de toets krijg je per mail toegestuurd. Ook vindt er een online gesprek met een docent plaats waarbij je een casus krijgt voorgelegd uit de praktijk.

Starten er BOA opleidingen?

We starten bijna elke maand met een nieuwe BOA opleiding waarbij onze locatie zo is ingericht dat er 1.5 meter afstand kan worden gehouden.

Kan ik op dit moment RTGB lessen volgen

Ja hoor, er worden RTGB lessen gegeven en ook de examens worden afgenomen. Wel zijn er aangepaste maatregelingen i.v.m. COVID 19.

Kan ik examen doen voor het getuigschrift BOA?

Exth neemt zowel theorie- als praktijkexamens af. Kijk voor de laatste informatie over de COVID maatregelingen en dat op www.Exth.nl.

Kan ik examen doen voor RTGB?

Ja, je kunt bij MB-ALL examen doen voor RTGB. Je ontvangt vooraf informatie over de aanvullende maatregelingen die wij hebben getroffen i.v.m. COVID 19.

Wanneer starten er weer klassikale opleidingen, trainingen en workshops?

De klassikale lessen voor BOA, RTGB, Permanente her- en bijscholing en Acute zorg/levensreddend handelen zijn weer gestart. Neem contact met ons op over de startdata. Veel workshops geven wij nog online i.v.m. het maximum aantal deelnemers die wij kunnen plaatsen op onze locatie.

Wilt u een vraag stellen of meer informatie? Vul dan hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier MB-ALL website

11 + 7 =