Skip to main content

Detachering, advies
& projecten

Alle kennis onder één dak

MB-ALL heeft alle expertise op het gebied van veiligheid en leefbaarheid onder één dak. Wij denken graag met u mee en komen snel met een passende maatwerkoplossing. Onze professionals zijn inzetbaar op detacherings-, advies- of projectbasis. U kiest wat het beste past. In alle gevallen zorgen we ervoor dat u snel kunt beschikken over de beste mensen uit de markt. BOA’s, juristen, adviseurs en toezichthouders; de diversiteit aan functies en rollen binnen MB-ALL is groot. Onze mensen zijn goed opgeleid, altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten binnen hun vakgebied én niet onbelangrijk; ze zijn betrokken en hebben plezier in hun werk. Dat maakt MB-ALL tot een waardevolle partner voor de overheid!

MBALL Detachering

Detachering

MBALL Advies

Advies

MBALL Projecten

Projecten

Wij denken graag in oplossingen

Of de vraagstukken nu om detachering, het uitbesteden van zaken/dossiers vraagt of dat we op een adviseringstraject uitkomen. MB-ALL kan altijd meekijken wat we voor u kunnen betekenen.

  • Snel over de juiste capaciteit beschikken!
  • We kunnen u de zekerheid van een vakbekwame professional bieden die snel meedraait en waaraan uw organisatie niet gebonden is;
  • Tijd besparen aan langdurige werving en selectie van medewerkers, dat kan!
  • Heeft u tijdelijke kennis en capaciteit nodig op uw afdeling voor de continuering van uw bedrijfsprocessen?
  • Zoekt u kennis en kunde om een probleem opgelost te krijgen, maar heeft u geen tijd voor de aansturing of hoeft dit niet binnen uw eigen organisatie?
  • We helpen u naar een dichtgetimmerde, helder omschreven en goed uitvoerbare oplossing!
  • Heeft u een scherpe, deskundige en frisse blik nodig?
  • Wilt u altijd de meest actuele kennis tot uw beschikking hebben?
Hoe kunnen we helpen?

Onze expertisegebieden

MB-ALL is dé expert in Nederland op het gebied van veiligheid- en leefbaarheid. Wij helpen onze klanten graag met kleine en grote vraagstukken op het snijvlak van toezicht, beleid en juridische handhaving.

Onze opdrachtgevers

Wij zijn actief voor veel gemeentes, provincies, milieudiensten, OV- bedrijven, recreatieschappen, veiligheidsregio’s en omgevingsdiensten. Hier maken we gezien en ongezien het verschil voor de veiligheid en leefbaarheid van Nederland.

Hoe kunnen we helpen?

Samen werken aan een veilig en leefbaar Nederland

MB-ALL is uw partner bij het ontwikkelen en in stand houden van een veilige leefomgeving. Als expert in toezicht, juridische dienstverlening en beleidsontwikkeling heeft MB-ALL alle disciplines in huis en zorgt voor kennisuitwisseling tussen de verschillende disciplines.

Jeroen Lugtmeyer

Accountmanager

Bel of WhatsApp: 06 – 57 39 51 52