Snippergroen; Basisregistratie Personen; Buitengewoon Opsporingsambtenaar; opsporingsambtenaar; BOA-opleiding; toezichthouder gemeente; MB-ALL; Drank- en Horecawet handhaving; handhaving en toezicht; toezicht recreatie; handhavingsjuristen; detachering; permanente bewoning; fiscalisten; handhaving gemeente

De beste juristen in handhaving

Bent u op zoek naar tijdelijke versterking van uw juridische capaciteit op handhaving? Bent u op zoek naar een professional die kennis en ervaring in uw organisatie kan brengen? MB-ALL heeft de beste juridische professionals op het gebied van handhaving omgevingsrecht (Wabo), Openbare Orde en Veiligheid, Horeca en APV, die op detacheringsbasis voor u aan de slag kunnen.

Specialisten met toegevoegde waarde

Handhaven is een vak op zich, dat vraagt om toegewijde juristen met verstand van zaken. Als dé specialist op het gebied van handhaving beschikt MB-ALL over interim professionals die uw organisatie kunnen versterken. Ervaren juristen met verstand van handhaving, met passie voor het vak en gericht op het beste resultaat voor u.

Referenties

Omgevingdienst Rivierenland

Bij de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR) heeft MB-ALL een handhavingsjurist gedetacheerd. Al meer dan een jaar ondersteunen wij de ODR bij de afwikkeling van de reguliere handhavingsvoorraad alsmede ook bij de uitvoering van een handhavingsproject op recreatieterreinen.

Gemeente Zwolle

Bij de gemeente Zwolle is een senior handhavingsjurist van MB-ALL gedetacheerd die zich bezig houdt met de advisering over en afwikkeling van complexe handhavingszaken op het gebied van bouwen en RO (Wabo). Onze handhavingsjurist adviseert het bestuur en wikkelt een brede variëteit aan complexe dossiers van begin tot eind af.

Omgevingsdienst Midden-Holland

Al meer dan een jaar is een handhavingsjurist van MB-ALL gedetacheerd bij de ODMH als handhaver Wabo. Naast reguliere Wabo-handhavingszaken houdt deze jurist zich bezig met een project op het gebied van handhaving onrechtmatige bewoning dat de ODMH uitvoert voor een gemeente.

Kwaliteit staat voorop

MB-ALL werkt altijd aan het waarborgen en verbeteren van kwaliteit van haar medewerkers door opleiding, kennisontwikkeling en begeleiding. Ook aan onze eigen organisatie stellen we hoge eisen. MB-ALL voldoet bovendien aan de ISO-9001-norm.

Meer dan alleen detachering

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het detacheren van een medewerker. MB-ALL is uw kennispartner op het gebied van handhaving. Wij denken graag met u mee voor het beste resultaat voor uw organisatie. U kunt bij ons ook terecht voor slimme projectoplossingen op het gebied van handhaving.

Onze interim professionals kunnen altijd terugvallen op ons kantoor waar deskundige juristen, toezichthouders en adviseurs werken.

Daarom MB-ALL

  • Dé handhavingsspecialist van Nederland
  • Juridische interim professionals met specialistische handhavingskennis
  • Continue aandacht voor kwaliteit en kennisontwikkeling
  • Advisering en ondersteuning vanuit ons kantoor door handhavingsspecialisten

Meer informatie of een afspraak:

Jeroen Lugtmeyer

Jeroen Lugtmeyer

Manager Detachering

T. 0346 - 58 30 70
M. 06 – 57 39 51 52
E. j.lugtmeyer@mball.nl