Skip to main content

Detachering capaciteit op locatie

Professionele inzet van onze talenten

MB-ALL heeft alle expertise op het gebied van veiligheid en leefbaarheid onder één dak. Onze gedetacheerde collega’s hebben altijd een multidisciplinaire achtervang en opschalen is mogelijk. U kiest wat het beste past. Wij beschikken altijd over de best passende mensen: BOA’s, juristen, adviseurs en toezichthouders; de diversiteit aan functies en rollen binnen MB-ALL is groot. Onze mensen zijn goed opgeleid, altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten binnen hun vakgebied én niet onbelangrijk; ze zijn betrokken en hebben plezier in hun werk. Door voor onze detachering te kiezen bespaart u zelf kostbare werving en capaciteitsissues.

MBALL Detachering

Detachering

MBALL Advies

Advies

MBALL Projecten

Projecten

Detacheren binnen uw organisatie

Ongeacht uw voorkeur voor detachering, is het -hybride- uitbesteden van zaken/dossiers mogelijk. Eventuele adviseringstraject kunnen altijd worden opgestart. Eventueel ook door de gedetacheerde zelf. MB-ALL kan altijd meekijken wat we voor u kunnen betekenen.

  • De juiste mensen voor de juiste opdrachten;
  • Onze vakbekwame professional draait snel mee in uw organisatie;
  • Bespaar tijd op langdurige werving en selectie trajecten!
  • Tijdelijke kennis en capaciteit die snel in te zetten is zonder aanslag op uw loonbudget of administratieve rompslomp;
  • Scherpe, deskundige en frisse blikken van buitenaf;
  • Altijd snel op- en af kunnen schalen.
Hoe kunnen we helpen?

Onze expertisegebieden

MB-ALL is dé expert in Nederland op het gebied van veiligheid- en leefbaarheid. Wij helpen onze klanten graag met kleine en grote vraagstukken op het snijvlak van toezicht, beleid en juridische handhaving.

Onze opdrachtgevers

Wij zijn actief voor veel gemeentes, provincies, milieudiensten, OV- bedrijven, recreatieschappen, veiligheidsregio’s en omgevingsdiensten. Hier maken we gezien en ongezien het verschil voor de veiligheid en leefbaarheid van Nederland.

Hoe kunnen we helpen?

Samen werken aan een veilig en leefbaar Nederland

MB-ALL is uw partner bij het ontwikkelen en in stand houden van een veilige leefomgeving. Als expert in toezicht, juridische dienstverlening en beleidsontwikkeling heeft MB-ALL alle disciplines in huis en zorgt voor kennisuitwisseling tussen de verschillende disciplines.

Jeroen Lugtmeyer

Accountmanager

Bel of WhatsApp: 06 – 57 39 51 52