Snippergroen; Basisregistratie Personen; Buitengewoon Opsporingsambtenaar; opsporingsambtenaar; BOA-opleiding; toezichthouder gemeente; MB-ALL; Drank- en Horecawet handhaving; handhaving en toezicht; toezicht recreatie; handhavingsjuristen; detachering; permanente bewoning; fiscalisten; handhaving gemeente

Effectief toezicht op de naleving van de Drank- en Horecawet

Tientallen gemeenten zijn onze partner en daarmee zijn wij voor deze specifieke wet de grootste dienstverlener in Nederland. Wij hebben alle disciplines voor het effectief handhaven van de DHW onder één dak. Door onze grote DHW BOA pool is er een verminderde kans op problemen met herkenbaarheid. Wij bieden projectondersteuning waarmee we uw DHW opdracht deskundig begeleiden, monitoren, bewaken en juridisch toetsen. Onze backoffice neemt alle zorgen uit handen, zoals beëdiging, inroostering, uniformering en vervoer.

DHW-opleiding en meer

Als u op zoekt bent naar een Buitengewoon Opsporingsambtenaar met een DHW-diploma én ervaring, vindt u hem of haar gegarandeerd bij MB-ALL. We hebben een doorlopende opleidingsklas van minimaal 10 Buitengewoon Opsporingsambtenaren voor het DWH-diploma.

Referenties

Gemeente Noordwijk

Sinds 2007 ondersteunt MB-ALL de gemeente Noordwijk bij haar horecabeleid. Eerst ging het om controle op horecasluitingstijden, tegenwoordig om Toezicht op de Drank- en Horecawet.

Westfriese gemeenten

Sinds 2014 ondersteunt MB-ALL de Westfriese gemeenten (Medemblik, Drechterland, Stede Broec, Opmeer en Enkhuizen) met toezicht op naleving van leeftijdsgrenzen in het kader van de Drank- en Horecawet en adviseert deze gemeenten over de juridische afwikkeling.

Gemeenten Hoeksche Waard

Sinds 2014 ondersteunt MB-ALL de gemeenten binnen de Hoeksche Waard (Binnenmaas, Oud-Beijerland, Strijen, Cromstrijen en Korendijk) met toezicht op naleving van leeftijdsgrenzen, de controle op vergunningen- en evenementen in het kader van de Drank- en Horecawet. Tevens adviseert MB-ALL deze gemeenten over de juridische afwikkeling van lopende dossiers.

Gemeente Zwolle

Sinds 2015 ondersteunt MB-ALL de gemeente Zwolle met toezicht op naleving van leeftijdsgrenzen in het kader van de Drank- en Horecawet en adviseert deze gemeente over de juridische afwikkeling.

Ook bieden we toezichthouders die samen met DHW BOA’s ingezet kunnen worden. Daarnaast beschikken we over gespecialiseerde juristen voor de afhandeling van bestuursrechtelijke en strafrechtelijke overtredingen. Beleidsmaker nodig? Ook die vindt u bij ons.

Inzetbaarheid MB-ALL

Neem contact op met ons voor:

  • Leeftijdscontroles in horeca en paracommercie. Dankzij de flexibele pool BOA’s is herkenbaarheid geen issue.
  • Vergunningscontroles uitgevoerd door ervaren BOA’s.
  • Mystery Shop Onderzoek (testkopers)
  • Controles van jeugd in de openbare ruimte.
  • Planning van uw capaciteitswensen met bijvoorbeeld een evenementenkalender. We zorgen voor de juiste buitengewoon opsporingsambtenaar op het juiste moment.
  • Juridisch sluitende (boete)rapporten waarmee uw juristen direct aan de slag kunnen.
  • Juridische ondersteuning door onze eigen bestuursrechtpraktijk.
  • Uitvoering van handhavingsdossiers.
  • Bewaken van uw planning, budget en workflow.
  • Managementrapportage.

Maatwerk toezicht Drank- en Horecawet

U kunt het volledige DHW-toezicht bij ons uitbesteden. Het gaat hierbij om controles van de drank- en horecavergunning, inclusief juridische afwikkelingen en alle vormen van inspectie, controle en toezicht. Voor een evenement drank- en horecatoezicht nodig? Voor projectmatige inzet hebben we altijd de juiste DHW BOA. Daarnaast detacheren we medewerkers, bijvoorbeeld als flexibele schil of ter vervanging van ziekte. Als u langer met iemand wilt werken, kunt u via deta-vast iemand aanstellen. Als inhuren geen optie is, kunt u ons inschakelen voor werving en selectie. Moet uw eigen team nog op stoom komen? Voor coaching en opleidingen, her- en bijscholing of gerichte cursussen, neem u contact op met MB-ALL.

Meer informatie of een afspraak:

Bas van Velzen

Bas van Velzen

Accountmanager DHW

T. 0346 - 58 30 73
E. Bas@mball.nl

Jeroen Holvoet

Jeroen Holvoet

Accountmanager Toezicht

T. 0346 - 58 30 70
E. J.holvoet@mball.nl

Vacatures

Ben jij op zoek naar een baan als Toezichthouder DHW? Bekijk onze actuele vacatures!