Skip to main content

Deze kennis- netwerkbijeenkomst gaat in op de Omgevingswet: voor vergunningverleners!

Meld je vandaag nog aan en draag bij aan de discussie door bij aanmelding een eigen zaaknummer in te brengen. Wij kijken ernaar uit jullie te verwelkomen op deze waardevolle kennis- en netwerkbijeenkomst Omgevingswet: voor vergunningverleners!

Waar kun je na afloop van de kennissessie over de Omgevingswet op terugkijken

  • Unieke inzichten vanuit het perspectief van MB-ALL.
  • Best practices opgestoken en besproken met gelijkgestemden.
  • Frisse blikken en energie voor de fysieke leefomgeving vanuit (con)cullega;

Evenement Datum: 20 juni 2024

Waarom dit evenement niet gemist mag worden:

Tijdens deze bijeenkomst zal onze collega Hans Westhoven u meenemen in de laatste jurisprudentie over de Omgevingswet. Heeft u zelf een uitspraak waar u graag over wilt discussiëren? Breng deze dan gerust bij de aanmelding in (uiterlijk 13 juni).

Hans Westhoven wordt ondersteund door onze ervaren vergunningverleners en collegajuristen, zowel in de voorbereiding als tijdens het event zelf. Dit event biedt u de gelegenheid om niet alleen kennis op te doen, maar ook om waardevolle netwerkcontacten te leggen en ervaringen uit te wisselen met andere professionals in uw vakgebied.

Voor wie is dit event bedoeld?

Dit event is speciaal bedoeld voor vergunningverleners die momenteel werkzaam zijn bij gemeenten of omgevingsdiensten. Natuurlijk zijn ook andere medewerkers die in hun werk in aanraking komen met de Omgevingswet van harte welkom. 

Praktische informatie:

  • Datum: Donderdag 20 juni
  • Tijd: Vanaf 16:00 uur
  • Locatie: Houten (ons nieuwe kantoor)

Meldt u vandaag nog aan en draag bij aan de discussie door eigen zaaknummers in te brengen. Wij kijken ernaar uit jullie te verwelkomen op deze waardevolle kennisbijeenkomst!

Deelnemen?

Wij vinden het prettig om te weten dat u komt. Daarom is het nodig dat u een plekje reserveert via het formulier.

Meld je aan