Skip to main content

Op 25 september nodigen we je uit om deel te nemen aan een inspirerend kennisontbijt gewijd aan het begrijpen en omgaan met Posttraumatische Stressstoornis (PTSS). PTSS is een ernstige aandoening die kan optreden na het meemaken van traumatische gebeurtenissen, en het is belangrijk dat we hier meer bewustzijn over creëren.

Het takenpakket van een boa wordt steeds meer uitgebreid, waardoor ze het risico lopen om een soort duizendpoot te worden. “Volgens vakbond BOA-ACP worden handhavers belast met verschillende taken door natuurorganisaties, gemeenten en ov-bedrijven, zonder dat de boa’s hierbij betrokken worden” meldt Hart van Nederland.

Door deel te nemen aan ons kennisontbijt, kunnen we samen leren hoe we PTSS beter kunnen begrijpen en hoe we de werkdruk en de veiligheid van boa’s kunnen verbeteren.

Tijdens dit kennisontbijt evenement komen we samen om:

  • Kennis te vergaren: Ontvang waardevolle inzichten van experts over verschillende onderwerpen. Ontdek nieuwe benaderingen en praktische informatie die je kunnen helpen in je dagelijkse werk en leven.
  • Ervaringen te delen: Luister naar persoonlijke verhalen en ervaringen van anderen. Het delen van ervaringen kan inspireren en helpen bij het vinden van nieuwe perspectieven en oplossingen.
  • Verbinding te leggen: Breid je netwerk uit en ontdek nieuwe bronnen en samenwerkingen die je kunnen ondersteunen.

Dit kennisontbijt is niet alleen een gelegenheid om meer te leren, maar ook om samen te komen in een veilige en ondersteunende omgeving.

Meld je aan

Programma Kennisontbijt PTSS

08:00 uur – Inloop

08:15 uur – Presentatie Sam de Langen: “Contactpersoon PTSS bij BOA-ACP vakbond”

09:15 uur – Presentatie ervaringsdeskundige PTSS

10:00 uur – Kans om te netwerken en in contact te komen met elkaar

Meld je aan voor het kennisontbijt PTSS