Skip to main content

Interesse om BOA te worden? Ontdek op donderdag avond 02 november of het BOA-vak bij je past.

Het kan je niet ontgaan zijn, het BOA vak groeit. De BOA taken worden steeds breder zowel in de Openbare Ruimte (domein 1) als Openbaar Vervoer (domein 4).

Bij MB-ALL leiden we handhavers op voor verschillende domeinen zoals Openbare ruimte en Openbaar vervoer. Soms is het moeilijk voor te stellen wat de opleiding inhoudt en hoe het vak van BOA eruitziet. Daarom organiseren wij een fysieke open avond voor iedereen die wil ontdekken of het BOA-vak iets voor hem of haar is. Op een unieke wijze kun je “binnen” kijken. Luister en vraag alles over opleiding, hoor ervaringen van andere studenten of opgeleide BOA’s! Wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van hoe jij je kan gaan ontwikkelen.

Evenementdatum: Donderdag 02 november 2023

Tijd: 19:00 – 21:00

Locatie: Computerweg 6 (ons kantoor), je ontvangt na aanmelding een bevestigings/toegangsticket;

Tickets:

Wij vinden het prettig om te weten dat jij komt. Daarom is het nodig dat je een plekje reserveert middels een registratie van je ticket (persoonsgebonden)

Programma Open Avond BOA-opleidingen

Een les uit de BOA-opleiding

Onze docent Edwin neemt je mee in een les zoals die gegeven wordt aan de deelnemers.

Interview met oud-student over opleiding en loopbaan

Ben je benieuwd wat er mogelijk is binnen het vakgebied? Van: theorie, gesprekstechnieken, ‘bekeuren’ tot inzicht in de Nederlandse rechtsstaat. Een inmiddels ervaren BOA vertelt je over zijn overstap-ervaringen met de opleiding, zijn loopbaan binnen de handhaving en de verschillende mogelijkheden die jij als handhaver hebt.

BOA OV domein 4

Domein 1 BOA’s zijn van oudsher door ons opgeleid. Relatief jong is onze domein 4 opleiding waarover een OV BOA komt vertellen. Ook wordt er dieper ingegaan op de verdere specialisatie en verschillen tussen de domeinen.

RTGB demonstratie

Handboeien, aanhoudingen of reageren op agressie/geweld, het komt aan bod bij dit onderdeel dat fysiek doorlopen kan worden!

We sluiten de dag af met een leuke kennisquiz waar ook prijzen mee te winnen zijn!

Natuurlijk kan je ook even met 1 van onze recuiters spreken om te ontdekken of het vak bij je past.

Gratis aanmelden voor de open avond