Skip to main content

Het nieuwe jaar ingaan als BOA?

Ineens weet je het! Het nieuwe jaar op de stoep; je wilt je omscholen! De BOA taken worden steeds breder zowel in de Openbare Ruimte (domein 1) als Openbaar Vervoer (domein 4). Het perfecte moment dus om onze recruiters en oud studenten het hemd van het lijf te vragen.

Bij MB-ALL leiden we handhavers op voor verschillende domeinen zoals Openbare ruimte en Openbaar vervoer. Soms is het moeilijk voor te stellen wat de opleiding inhoudt en hoe het vak van BOA eruitziet. Daarom organiseren wij een fysieke open avond voor iedereen die wil ontdekken of het BOA-vak iets voor hem of haar is. Op een unieke wijze kun je “binnen” kijken. Luister en vraag alles over opleiding, hoor ervaringen van andere studenten of opgeleide BOA’s! Wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van hoe jij je kan gaan ontwikkelen.

Meld je aan voor onze Open Avond begin 2023 zodat jij dat jaar het verschil maakt voor Nederland!

Evenementdatum: Donderdag 12 januari 2023

Tijd: 19:00 – 21:00

Locatie: Computerweg 6 (ons kantoor), je ontvangt na aanmelding een bevestigings/toegangsticket;

Tickets:

Wij vinden het prettig om te weten dat jij komt. Daarom is het nodig dat je een plekje reserveert middels een registratie van je ticket (persoonsgebonden).

Via Eventbrite schrijf je je gratis in door een ticket te “kopen”. Deze krijg je per e-mail toegestuurd. Na afloop verzilver je hiermee ook een goodiebag.

Meld je aan!

Programma Open Avond BOA-opleidingen

Een les uit de BOA-opleiding

Onze docent Edwin neemt je mee in een les zoals die gegeven wordt aan de deelnemers.

Interview met oud-student over opleiding en loopbaan

Ben je benieuwd wat er mogelijk is binnen het vakgebied? Van: theorie, gesprekstechnieken, ‘bekeuren’ tot inzicht in de Nederlandse rechtsstaat. Een inmiddels ervaren BOA vertelt je over zijn overstap-ervaringen met de opleiding, zijn loopbaan binnen de handhaving en de verschillende mogelijkheden die jij als handhaver hebt.

BOA OV domein 4

Domein 1 BOA’s zijn van oudsher door ons opgeleid. Relatief jong is onze domein 4 opleiding waarover een OV BOA komt vertellen. Ook wordt er dieper ingegaan op de verdere specialisatie en verschillen tussen de domeinen.

RTGB demonstratie

Handboeien, aanhoudingen of reageren op agressie/geweld, het komt aan bod bij dit onderdeel dat fysiek doorlopen kan worden!

We sluiten de dag af met een leuke kennisquiz waar ook prijzen mee te winnen zijn!

Natuurlijk kan je ook even met 1 van onze recruiters spreken om te ontdekken of het vak bij je past.

Zoek jij nog een originele baan in 2023?

Wil je ook komen kijken en luisteren naar de mogelijkheden van de opleiding tot handhaver? Meld je dan aan via Eventbrite.

Meld je aan!