Skip to main content

Ontdek het BOA vak online op unieke wijze!

Het kan je niet ontgaan zijn, het BOA vak groeit. De BOA wordt steeds meer ingezet en neemt meer taken over van de Politie.

Bij MB-ALL leiden we handhavers op voor verschillende domeinen zoals Openbare ruimte en Openbaar vervoer. Soms is het moeilijk voor te stellen wat de echte opleiding inhoudt en hoe het vak van BOA eruitziet. Daarom organiseren wij een online open dag voor iedereen die wil ontdekken of het BOA-vak iets voor hem of haar is. Op een unieke wijze kun je “binnen” kijken, volg je een echte online les uit de opleiding, kun je ervaringen horen van andere studenten en hen het hemd van het lijf vragen! Ondanks dat het online plaatsvindt gaan we een mooi event neerzetten, wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van wat je te wachten staat.

Wil jij ontdekken of het BOA-vak bij jou past? Meld je aan voor de online Open Dag 3 december!

Noteer het in je agenda:

Evenementdatum: vrijdag 3 december 2021

Tijd: 10:00 – 12:00

Locatie: online, de link ontvang je woensdag 1 december na aanmelding

Tickets:

Wij vinden het prettig om te weten dat jij komt. Daarom is het nodig dat je een plekje reserveert middels een registreren van een ticket.

Via Eventbrite schrijf je je gratis in door een ticket te “kopen”. Deze krijg je per e-mail toegestuurd, je vult hier ook je adres in om een mooi pakket vol lekkers te ontvangen voor tijdens het event.

 

Meld je aan!

Programma Open Dag BOA-opleidingen

Quiz Waarnemen

Onze trainers maken je op speelse wijze bewust van jouw manier van waarnemen. Zij geven tips & tricks die je in jouw dagelijkse werkzaamheden kan gebruiken.

Een les uit de BOA-opleiding

Onze docent Edwin neemt je mee in een les zoals die gegeven wordt aan onze studenten.

Interview met oud-student over opleiding en loopbaan

Ben je benieuwd wat er mogelijk is binnen het vakgebied? Doorgroeien, specialiseren. Een ervaren BOA vertelt je over zijn ervaringen met de opleidingen, zijn loopbaan binnen de handhaving en de verschillende mogelijkheden die jij als handhaver hebt.

We sluiten de dag af met een leuke kennisquiz waar ook prijzen mee te winnen zijn!

Aanmelden

Via Eventbrite verloopt onze inschrijving.

Meld je aan!