Skip to main content

Ga jij deze zomer je BOA getuigschrift halen?

Je kunt bij MB-ALL deze zomer op 2 verschillende manieren je BOA getuigschrift halen; via een versneld traject met 2 lesdagen per week of via een traject waarin je 1 keer in de week naar school gaat en een korte pauze hebt in de zomer.

Hoe leer jij het beste: snel en intensief of rustig en met ruim tijd om je de lesstof eigen te maken? Bekijk ons aanbod!

BOA opleiding versneld

Start: maandag 28 juni 2021
Frequentie: 2 keer per week les

Wil je de zomerperiode gebruiken om intensief te werken aan het behalen van je BOA getuigschrift? Vanaf maandag 28 juni starten we met een opleidingstraject waarin je 2 x per week naar school gaat op de maandag en donderdag. Intensief omdat je ook tussendoor zelf moet studeren en huiswerk maken, maar wel met veel focus. Vanaf half augustus kun je dan, als je de examens hebt gehaald, genieten van een vakantie of aan de slag als BOA. 

BOA opleiding met zomerpauze

Start: woensdag 23 juni 2021
Frequentie: 1 keer per week les

Vanaf woensdag 23 juni ga je voor een periode van 3 maanden, 1 x per week naar school. Tussentijds kun je nog met vakantie (22 juli t/m 10 augustus) of deze break gebruiken om alle lesstof rustig te herhalen. Vanaf eind september kun je het BOA getuigschrift hebben behaald. 

Aanmelden

Voordat je kunt deelnemen aan de BOA Basisopleiding checken wij tijdens een selectiedag of het beroep van BOA bij jou past. Ook schatten wij in of jij het tempo van de versnelde opleiding aan kan.

Meld je aan!

Goed om te weten

MB-ALL betaalt de opleiding. Daarvoor vragen we je om na afronding van de opleiding minimaal 2 jaar via ons te blijven werken. Dan is de BOA opleiding voor jou kosteloos. Je tekent hiervoor een opleidingsovereenkomst.

Meer vragen?

Neem vooral contact met ons op. We vertellen je graag meer. Ook kun je de veelgestelde vragen op onze website bekijken.