Skip to main content

MB-Connected weer van start!

Ons populaire event MB-Connected kon in 2020 vanwege corona geen doorgang vinden. Nu er weer meer mogelijkheden zijn, hebben we alvast een datum gepland. Reserveer 18 november in je agenda!

Als handhavingsspecialist en marktleider van Nederland hecht MB-ALL veel waarde aan het delen van kennis. Met die kennis kun je jezelf als professional verder ontwikkelen om je nóg beter in te zetten voor veiligheid en leefbaarheid van Nederland. Tijdens de MB-Connected dag brengen we BOA’s, HTV studenten en teamleiders die werkzaam zijn in verschillende gemeenten en omgevingsdiensten samen om kennis op te doen en te delen. Je volgt interessante workshops en er is ruimte om te spreken met collega’s die werkzaam zijn in andere gemeenten.

In 2021 gaan we er weer voor en organiseren we ons evenement (onder voorbehoud) in fysieke vorm!

Evenementdatum: Donderdag 18 november 2021

locatie: MB-ALL, Computerweg 6, Utrecht

Tickets:

Via Eventbrite koop je gemakkelijk een ticket voor MB-Connected. Deze krijg je per e-mail toegestuurd. Een regulier ticket is €7,50 per persoon en €3,00 voor HTV studenten. MB-ALL collega’s kunnen gratis een ticket reserveren. De kaartverkoop opent binnenkort, blijf deze pagina dus goed in de gaten houden!

Programma voorgaande editie

Quiz Waarnemen

Onze trainers maakten je op speelse wijze bewust van jouw manier van waarnemen. Hij geeft je tips & tricks die je in jouw dagelijkse werkzaamheden kan gebruiken.

Workshop ondermijning

Aan welke signalen herken je ondermijning? En wat doe je als je signalen herkent? Adviseur Veiligheid Henk de Vries vertelt in zijn workshop waar je op moet letten en hoe je te werk gaat als handhaver. Je ontvangt ook ons handige pocket signalenboekje met daarin signalen van o.a. drugsproductie, mensenhandel en witwassen.

Workshop Drank- en Horecawet

Projectleider Farid houd zich al sinds 2012 bezig met de Drank- en Horecawet. Als BOA DHW was hij werkzaam in verschillende gemeenten en inmiddels stuurt hij als projectleider MB-ALL controleurs aan. Een uitgelezen kans om kennis te maken met de Drank- en Horecawet.

Doorgroeien als handhaver

Ben je benieuwd wat er mogelijk is binnen het vakgebied? Doorgroeien, specialiseren. Talent Center Manager Petra van der Weijde vertelt je over de verschillende mogelijkheden die jij als handhaver hebt.

Workshop handelen onder stress

Als handhaver kun je in een stressvolle situatie belanden. In dergelijke situaties reageer je anders dan dat je normaal zou doen. Onze trainers zullen tijdens deze workshop meer vertellen over hoe je ook in stressvolle situaties op juiste wijze kan handelen.

Aanmelden

Via Eventbrite verloopt onze inschrijving. Binnenkort start de verkoop!

Meld je - binnenkort- aan!