Skip to main content

Ontdek het BOA vak op unieke wijze!

Het kan je niet ontgaan zijn, het BOA vak groeit. De BOA wordt steeds meer ingezet en neemt meer taken over van de Politie.

Bij MB-ALL leiden we handhavers op voor verschillende domeinen zoals Openbare ruimte en Openbaar vervoer. Soms is het moeilijk voor te stellen wat de echte opleiding inhoudt en hoe het vak van BOA eruitziet. Daarom organiseren wij een open dag voor iedereen die wil ontdekken of het BOA-vak iets voor hem of haar is. Op een unieke wijze kun je binnen kijken, volg je echte lessen uit de opleiding, kun je ervaringen horen van andere studenten, volg je workshops over geweldbeheersing of sollicitatietraining en kun je kennismaken met de ervaren BOA’s en hen het hemd van het lijf vragen! Tijdens deze dag heerst er een ontspannen sfeer en staat jouw ervaring van de opleiding centraal, wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van wat je te wachten staat.

Wil jij ontdekken of het BOA-vak bij jou past? Meld je aan voor de Open Dag 3 december!

Noteer het in je agenda:

Evenementdatum: vrijdag 3 december 2021

Tijd: 10:00 – 14:00

Locatie: MB-ALL, Computerweg 6, Utrecht

Tickets:

Wij vinden het prettig om te weten dat jij komt, in verband met de catering en workshops. Daarom is het nodig dat je een plekje reserveert middels een ticket.

Via Eventbrite schrijf je je gratis in door een ticket te “kopen”. Deze krijg je per e-mail toegestuurd.

*Wij controleren bij toegang de coronacheck-app.

Programma Open Dag BOA-opleidingen

Quiz Waarnemen

Onze trainers maken je op speelse wijze bewust van jouw manier van waarnemen. Zij geven tips & tricks die je in jouw dagelijkse werkzaamheden kan gebruiken.

Workshop solliciteren

Na jouw opleiding krijg je een contract bij MB-ALL en word je door ons voorgesteld aan gemeenten. Het is daarom belangrijk dat je goed leert hoe je jezelf presenteert tijdens een kennismaking en wat er belangrijk is om te weten. Wij nemen je tijdens deze workshop mee door alle handigheidjes die je nodig hebt.

Een les uit de BOA-opleiding

Onze docent Edwin neemt je mee in een les zoals die gegeven wordt aan onze studenten.

Doorgroeien als handhaver

Ben je benieuwd wat er mogelijk is binnen het vakgebied? Doorgroeien, specialiseren. Een ervaren BOA vertelt je over zijn loopbaan binnen de handhaving en de verschillende mogelijkheden die jij als handhaver hebt.

Workshop geweldsbeheersing

Als handhaver kun je in een stressvolle situatie belanden. Daarom is het belangrijk dat handhavers leren wanneer en op welke wijze zij geweld mogen toepassen maar ook hoe zij het moeten beheersen. In onze eigen dojo krijg je een workshop van onze trainers en kun je zelf ook nog even proberen.

Aanmelden

Via Eventbrite verloopt onze inschrijving.

Meld je aan!