Skip to main content

Susanna Huisma
Strategisch adviseur

Susanna is strategisch adviseur en jurist. Ze is breed inzetbaar binnen het omgevingsrecht en heeft jarenlange ervaring in het afwikkelen van handhavingsprocedures, bezwaar- en beroepsprocedures en het schrijven van beleidsstukken/verordeningen voor verschillende gemeenten en omgevingsdiensten. In diverse projecten treedt zij op als projectleider, als programmamanager Omgevingswet of als (coördinerend) jurist. Ze is inzetbaar op interim- en adviesbasis binnen de fysieke leefomgeving.

Haar kennis en ervaring zet Susanna daarnaast in door trainingen te geven, collega’s te coachen en de juridische taal te vertalen naar begrijpelijke taal. Susanna is een enthousiaste persoonlijkheid, met een sterk verantwoordelijkheids- en rechtvaardigheidsgevoel. Betrokken, recht door zee, oplossingsgericht en een echte teamplayer.

“Vanuit enthousiasme en gedrevenheid opdrachtgevers adviseren en leidinggeven met oog voor de belangen en wensen van alle betrokkenen om zo tot het beste resultaat of uitkomst te komen is voor mij waar ik voor sta en hoe ik werk.”