Skip to main content

Verkeershandhaving en coördinatie

Vanuit onze integrale achtergrond kunenn wij bijdragen aan de verkeersveiligheid, zeker nu een bredere set aan bevoegdheden richting (plaatselijke) bevoegdheden van handhavers schuift. MB-ALL biedt haar opdrachtgevers oplossingen in de vorm van de inzet van handhavers en handhavingsjuristen voor het coördineren, regisseren en uitvoeren van verkeers(veiligheids)handhavingsacties. Onze expertise ligt op het veiligheid, toezicht en handhaving.

Onze dienstverlening omvat o.a. ondersteuning van professionals die gemeenten kunnen ontzorgen tijdens piekmomenten van handhavingsacties. Met een flexibele pool van handhavers kunnen gemeenten snel reageren op situaties die handhavingsacties vereisen, waardoor de verkeersveiligheid wordt bevorderd en de naleving van verkeersregels wordt gewaarborgd. MB-ALL excellereert in:

  • Effectief coördineren van verkeershandhaving acties;
  • Regisseren van de beste aanpak voor verkeersveiligheid;
  • Het uitvoeren van verkeershandhavingsacties voor bijvoorbeeld ‘aso’gedrag(geluidsnormen) of, fietsverlichting;
  • Streven naar vergroting van de verkeersveiligheid en handhaving van de naleving van verkeersregels preventief en repressief.

MBALL Detachering

Detachering

MBALL Advies

Advies

MBALL Projecten

Projecten

Coordinatie en capaciteit voor Verkeershandhaving

We bieden een neutrale blik en kijken naar de meest geschikte aanpak, vanuit het perspectief van toezichthouders, handhavingsjuristen en ketenspartners tot aan de coördinatie van de burgemeester of het College van B&W, met betrekking tot:

  • Handhaving van diverse verkeersregels, inclusief verkeerslichten en voertuigmodificaties;
  • Bestrijding van verkeersgerelateerde overlast in de openbare ruimte;
  • Aanpak van economische delicten in de context van verkeer en mobiliteit;
  • Handhaving van de Wet ruimtelijke ordening met betrekking tot verkeersinfrastructuur;
  • Toezicht op en handhaving van milieuvoorschriften, bijv: uitstootnormen, olielekkende scooterwrakken;
Hoe kunnen we helpen?

Samen optrekken voor veilig verkeer in Nederland

MB-ALL heeft alle disciplines onder één dak. Dat maakt ons tot een gewaardeerde partner van veel gemeentes, provincies, milieudiensten, OV- bedrijven, recreatieschappen, veiligheidsregio’s en omgevingsdiensten. Hier maken we gezien en ongezien het verschil voor de veiligheid en leefbaarheid van Nederland.

Gabriëlla van Bruggen

Projectmanager

Bel of WhatsApp:  06 13-193-289

Onze expertisegebieden

MB-ALL is dé expert in Nederland op het gebied van veiligheid- en leefbaarheid. Wij helpen onze klanten graag met kleine en grote vraagstukken op het snijvlak van toezicht, beleid en juridische handhaving.