Skip to main content

BOA domein 4

Werken als BOA OV bij dé specialist in handhaving 

MB-ALL is een snel groeiend bedrijf en met een pool van meer dan 250 BOA’s de grootste particuliere werkgever in Nederland. Door daadkrachtig op te treden, toezicht te houden en controles uit te voeren op wet- en regelgeving binnen domein 4 (Openbaar Vervoer) draag je als BOA dagelijks bij aan de veiligheid en leefbaarheid van Nederland. We bieden jou een contract van minimaal een half jaar met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een uitstekend salaris, veel opleidingsmogelijkheden, talentprogramma’s en een groot netwerk. Zo komt jouw carrière als handhaver in een stroomversnelling!

Jouw carrière bij MB-ALL

Ben jij de BOA die we zoeken?

Als BOA OV wordt er fysiek en mentaal veel van je gevraagd. Je bent voortdurend in beweging en hebt te maken met een grote diversiteit aan mensen. Je werkt in 24/7 dienstroosters wat kan betekenen dat je soms ook weekenddiensten en nachtdiensten draait. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het voor jou uitdagend. Ben je representatief, stressbestendig, fysiek in goede conditie en heb je ervaring met werken in domein 4? Dan komen we graag met jou in contact! 

Direct solliciteren

Patrick Kielstra

Accountmanager

Bel of WhatsApp: 06-51359811

Jouw werkzaamheden als BOA Domein 4

Als BOA OV ben je elke dag bezig om de veiligheid in het openbaar vervoer te waarborgen. Je gaat surveilleren in het OV en op stations en wordt belast met het signaleren en aanpakken van overlast en overtredingen. Hierbij werk je samen met andere partners zoals de politie. Je spreekt reizigers aan en zo nodig bekeur je. Ook ben je er om reizigers te helpen bij vragen, zodat ze prettig kunnen reizen.

Direct solliciteren

Geen dag hetzelfde

Werken als BOA OV  in bus, trein, tram of metro; geen dag is hetzelfde als je kiest voor deze baan! Wij zorgen voor unieke ontwikkelmogelijkheden en bieden je een uitdagend carrièrepad.

Wij leiden mensen op tot BOA OV

Heb je nog geen werkervaring in domein 4? Je kunt bij ons de opleiding BOA OV volgen. Deze opleiding geven we als plusmodule na afronding van je BOA Basisopleiding, maar kun je ook in zijn geheel volgen zonder in het bezit te zijn van een BOA getuigschrift of diploma.

Meer over de opleiding BOA OV

Dit bieden we jou

netwerk mball

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

arbeidsvoorwaarden MBALL goed salaris

Uitstekend salaris, we kijken naar jouw ervaring

Minimaal een contract van een half jaar

MBALL reiskostenvergoeding arbeidsvoorwaarden

Reiskosten-
vergoeding

MBALL arbeidsvoorwaarden vitaliteitsprogramma

Korting op jouw sportschool abonnement

mball aandacht

Aandacht voor jou en je ontwikkeling

onregelmatigheidstoeslag mball

Onregelmatigheids-
toeslag

MBALL arbeidsvoorwaarden persoonlijke aandacht

Divers opleidingsaanbod vanuit het Talentcenter

Een vast contactpersoon die 24/7 voor je klaar staat

Loopbaan bij dé handhavingsspecialist van Nederland

Inge aan het woord

“De opleiding zelf was heel leuk. Pittig maar niet lastiger dan de opleiding voor domein 1.”

Van kraanmachinist naar werken als BOA; dat is met recht een carrièreswitch te noemen. Inge Ranzijn deed het. Ze is een dame die weet hoe ze zich staande moet houden in een pittig beroep en tegelijkertijd begrijpt hoe ze met mensen in gesprek kan gaan om problemen op te lossen.