Skip to main content

HTV student

Dé start van jouw carrière in handhaving

Zit jij op een HTV-opleiding en wil je aan de slag als handhaver? Dan ben je bij MB-ALL aan het juiste adres! MB-ALL helpt je met jouw eerste baan in de handhaving. Je gaat werkervaring op doen in het publiek domein zoals domein 1 openbare ruimte of domein 4 openbaar vervoer.

Als afgestudeerde HTV’er kun je bij ons voor ons speciaal ontwikkelde ‘Talentprogramma’ in aanmerking komen. Hierbij ontvang je direct een 2-jarig contract. Tijdens het talentprogramma word je intensief begeleid en volg je diverse modules binnen je vakgebied om je vaardigheden als handhaver te vergroten. Op die manier werk je als starter op de arbeidsmarkt aan je eigen ontwikkeling!

Benieuwd wat MB-ALL je nog meer kan bieden? Laat je naam en telefoonnummer achter dan neem ik contact met je op!

Jouw carrière bij MB-ALL

Ben jij die HTV’er die we zoeken?

Sta je stevig in je schoenen, ben je communicatief vaardig, ambitieus en heb je de opleiding Handhaver, Toezicht en Veiligheid (HTV) net afgerond of zit je in de afrondende fase? Dan komen we graag met jou in contact!

Direct solliciteren

Anita Walraven

Campus Recruiter

Bel of WhatsApp:  06 83 29 51 14

Tijdens je studie ervaring opdoen in de praktijk

Als HTV student kunnen wij jou een bijbaan aanbieden op oproepbasis. Dit zijn banen waarbij je in het weekend werkervaring op kunt doen binnen de handhaving. Geschikte functies voor HTV-studenten zijn de rol van mystery shopper en toezichthouder. Als mystery shopper word je ingezet als testaankoper bij ondernemingen die alcohol verkopen. Je controleert of de ondernemingen die je bezoekt zich houden aan de Drank- en Horecawet. Als 2e toezichthouder voer je samen met de DHW-controleur controles uit op leeftijdgrenzen, om zo mede bij te dragen aan de alcoholvermindering onder jongeren.
Bekijk onze vacatures

Dit bieden we jou

netwerk mball

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

arbeidsvoorwaarden MBALL goed salaris

Uitstekend salaris, we kijken naar jouw ervaring

Halfjaar contract met uitzicht op een vast contract

MBALL reiskostenvergoeding arbeidsvoorwaarden

Reiskosten-
vergoeding

MBALL arbeidsvoorwaarden vitaliteitsprogramma

Korting op jouw sportschool abonnement

mball aandacht

Aandacht voor jou en je ontwikkeling

onregelmatigheidstoeslag mball

Onregelmatigheids-
toeslag

MBALL arbeidsvoorwaarden persoonlijke aandacht

Groot opleidingsaanbod vanuit het Talentcenter

Een vast contactpersoon die 24/7 voor je klaar staat

Loopbaan bij dé handhavingsspecialist van Nederland

Loopbaanbegeleiding voor HTV’ers

Ben je net klaar met je HTV-opleiding en ga je aan de slag bij MB-ALL? Dan zorgen wij voor een goede en persoonlijke begeleiding. MB-ALL helpt jonge medewerkers met het ontdekken van hun talenten en ontwikkelpunten. Tijdens individuele gesprekken worden persoonlijke ambities en drijfveren besproken. Ook wordt er een loopbaanpad opgesteld. Zo zijn er binnen MB-ALL tal van mogelijkheden voor HTV’ers om meer te leren of om zich ergens in te specialiseren. Denk aan specialisaties zoals Jeugdboa, Wijkboa, DHW controleur of BOA OV.

Het verhaal van Sherita

“Je hoeft je zeker niet te vervelen en draagt een steentje bij aan de samenleving.”

Sherita is net geslaagd voor de BOA Basisopleiding en beëdigd als BOA. Ze werkt in Rotterdam en kan iedereen dit werk aanraden.