Snippergroen; Basisregistratie Personen; Buitengewoon Opsporingsambtenaar; opsporingsambtenaar; BOA-opleiding; toezichthouder gemeente; MB-ALL; Drank- en Horecawet handhaving; handhaving en toezicht; toezicht recreatie; handhavingsjuristen; detachering; permanente bewoning; fiscalisten; handhaving gemeente

Juridisch advies via de bestuursrechtpraktijk

Wilt u de hoogst mogelijke juridische kwaliteit in uw bestuursrechtzaken en op de kosten besparen? Belt u nog steeds met uw huisadvocaat als het om bestuursrecht gaat? Bij de bestuursrechtpraktijk van MB-ALL staan ervaren juristen bestuursrecht klaar om u te voorzien van gedegen juridisch advies in (complexe) handhavingsdossiers. Dit doen wij al ruim 10 jaar voor meer dan 130 gemeenten.

Referenties

Gemeente Koggenland

MB-ALL heeft met de bestuursrechtpraktijk de gemeente bijgestaan bij het handhavend optreden tegen een illegaal clubhuis van een motorclub. Dit clubhuis werd geëxploiteerd zonder daartoe benodigde vergunningen op grond van de APV en DHW. MB-ALL heeft de gemeente geadviseerd bij de te nemen stappen, concept lastgevingen ontwikkeld en de gemeente vertegenwoordigt bij de commissie bezwaarschriften.

Gemeente Renswoude

Een ervaren handhavingsjurist van MB-ALL heeft de Gemeente Renswoude geholpen met een inhoudelijk advies over de juridische haalbaarheid van handhaving in een dossier met een lange voorgeschiedenis. Dankzij dit advies is de handhaving weer opgepakt.

Gemeente Amersfoort

De Gemeente Amersfoort heeft een complex handhavingsdossier in behandeling dat is vastgelopen. Een juridisch adviseur van MB-ALL heeft in deze casus de gemeente geadviseerd in de mogelijke vervolgstappen en het dossier weer vlot getrokken.

Handhavingsspecialisten van MB-ALL

De juridische professionals van onze adviespraktijk zijn gespecialiseerd in staats- en bestuursrecht op onder meer de vakgebieden Wabo, Bouwen, Ruimtelijke Ordening, Milieu, APV en Drank- en Horecawet. Bovendien werken onze handhavingsjuristen alleen in opdracht van de overheid, en niet voor particulieren.

Meer dan alleen advies

Naast juridisch advies in handhavingsdossiers kunt u ons ook in schakelen voor een second-opinion, jurisprudentieonderzoek en de beoordeling van conceptbeschikkingen. Tevens kunnen onze juristen uw gemeente vertegenwoordigen bij de commissie, bestuursrechter, de voorzieningenrechter en de Raad van State. Maar ook voor mediationtrajecten zijn onze specialisten inzetbaar.

Waarom MB-ALL?

Als specialist in juridische handhaving van veiligheid en leefbaarheid hebben wij ervaren handhavingsjuristen in huis. Zij zijn uitstekend opgeleid op uw rechtsgebied, op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen én hebben relevante werkervaring.

Onze werkwijze

Wij hanteren een vast, laag tarief voor het opstellen van het juridische advies of de vertegenwoordiging. Ons tarief ligt aanzienlijk lager dan het tarief van uw huisadvocaat en er zijn geen bijkomende kosten zoals ‘kantoorkosten’ en ‘verschotten’. Ook bepalen wij vooraf een vast budget op basis van een tijdsbegroting, zodat u geen verrassingen achteraf krijgt. En wij garanderen een snelle dienstverlening: uw opdracht wordt direct in uitvoering genomen.

Direct uw vraag stellen:

Neem contact met ons op via tel. 0346 – 58 30 78 en vraag naar de bestuursrechtpraktijk.

Vervolgens krijgt u een van onze juridische professionals aan de telefoon waarmee u uw vraag inhoudelijk kunt bespreken.

Meer informatie of een afspraak:

Jeroen Lugtmeyer

Jeroen Lugtmeyer

Manager Detachering

T. 0346 - 58 30 70
M. 06 – 57 39 51 52
E. j.lugtmeyer@mball.nl