Skip to main content

Meerjaren opleidingsprogramma

Wij zijn uw partner bij het opleiden en ontwikkelen van BOA’s

Wij willen een belangrijke bijdrage leveren aan de professionalisering van het BOA vak. Dat doen we door een breed en gevarieerd opleidingsaanbod te realiseren. We leiden nieuwe BOA’s op, zorgen voor de verplichte her- en bijscholing (PHB) en voor brede inzetbaarheid van BOA’s, ook binnen andere domeinen. Samen met u brengen we graag in kaart wat de opleidings- en ontwikkelingswensen van het team zijn, welke thema’s actueel zijn en waar de expertise vergoot moet worden. Dit brengen we samen in een meerjaren opleidingsprogramma.

Maatwerk en co-creatie

Bij het opstellen van een meerjarenprogramma kijken we goed naar de omvang van uw organisatie en de gewenste opleidingsfrequentie. Wij kunnen alle trainingen op locatie verzorgen, maar ook in ons eigen BOA opleidingscentrum. Afhankelijk van de groepsgrootte bepalen we samen wat passend is. Naast een vast aanbod van opleidingen, trainingen en workshops waar u uit kunt kiezen, is het ook mogelijk om een training te ontwikkelen specifiek voor uw organisatie. Ook kunnen we ingezet worden op het gebied van teamontwikkeling en het geven van loopbaanadvies.

MB-ALL als opleider

Het hele aanbod onder één dak

  • BOA Basisopleidingen
  • Expertise opleidingen
  • Permanente her- en bijscholing
  • Trainingen en workshops
  • Teamontwikkeling
  • Loopbaanadvies

Team opleidingen

ervaren en betrokken

De trainers van MB-ALL hebben ruime ervaring in het opleiden van handhavers. Ze zijn voortdurend bezig met het verder verbeteren en ontwikkelen van het lespakket. Naast ons team van vaste docenten schakelen we waar nodig ook externe trainers in voor onze opleidingen. Ons team opleidingen bestaat verder uit een opleidingscoördinator en een medewerker opleidingen.

Hoe kunnen we helpen?

Goed opgeleide, breed inzetbare BOA’s

MB-ALL is uw partner bij het opleiden en ontwikkelen van BOA’s. Met ons allround opleidingsaanbod zorgen wij ervoor dat alle BOA’s binnen uw organisatie altijd up-to-date en breed inzetbaar zijn en dat u aantrekkelijk bent en blijft als werkgever.

Manager talentcenter petra van der weijde mball

Petra van der Weijde

Manager opleiden en ontwikkelen

Bel of WhatsApp: +31 658771513