Oplossingen juridische handhaving

Projecten uitbesteden?

MB-ALL biedt ondersteuning aan gemeenten en omgevingsdiensten in een integrale samenwerking met veiligheidspartners en bestuurders. MB-ALL is dé kennispartner voor veiligheid en leefbaarheid. Wij kunnen onze juristen, adviseurs en projectleiders op flexibele basis inzetten voor een projecten, maar ook op detacheringsbasis. tijdelijke versterking of vervanging van uw eigen adviseurs. Bekijk hieronder enkele voorbeelden, op welke gebieden wij ingezet kunnen worden. Graag bespreken we met u de mogelijkheden

Basisregistratie Personen op orde

Een actueel BRP is voor iedere gemeente belangrijk. Weet u zeker wie waar woont? Wij bieden interessante oplossingen die geïnspireerd zijn op de landelijke aanpak adreskwaliteit van ICTU. Schoon uw basisregistratie op, voor u het weet levert het zelfs inkomsten op.

Beleids- en organisatieadvies

MB-ALL adviseert over beleids- en organisatievraagstukken op het gebied van handhaving. Wij creëren geen papieren tijgers maar ontwikkelen een handhavingsbeleid voor uw gemeente dat uitvoerbaar en efficiënt is en voorzien is van een duidelijke ‘outcome’.

Handhavingsdossiers

Onze juristen zijn specialisten in handhaving op het gebied van omgevingsrecht (Wabo), APV en Bijzondere Wetten. Daarmee bent u er van verzekerd dat uw handhavingsdossiers zorgvuldig en met de hoogst mogelijke kwaliteit worden afgewikkeld. Of het een enkel dossier is of een grote portefeuille van tientallen dossiers, MB-ALL is dé partner om uw handhavingsdossiers aan uit te besteden.

Juridisch advies

Heeft u behoefte aan juridisch advies in uw handhavingsdossier? Dan is de bestuursrechtpraktijk van MB-ALL de snelle en voordelige manier om u van dienst te zijn. Onze ervaren handhavingsjuristen staan voor u klaar om uw opdracht direct in uitvoering te nemen. Op basis van een vooraf bepaald vast budget, zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

De beste handhavingsjuristen

Bent u op zoek naar tijdelijke versterking van uw juridische capaciteit op handhaving? Bent u op zoek naar een professional die kennis en ervaring in uw organisatie kan brengen? MB-ALL heeft de beste juridische professionals op het gebied van handhaving omgevingsrecht (Wabo), APV en Bijzondere wetten, die op interim-basis voor u aan de slag kunnen.

Talenten met MB-ALL coach

MB-ALL heeft een Talentenprogramma voor Handhavingsjuristen en Beleidsadviseurs Openbare orde en Veiligheid.

Onze Talenten worden begeleid door een vakinhoudelijke coach en door een fieldmanager. De coach kan op locatie en op afstand begeleiding bieden. U heeft versterking in uw team zonder extra te investeren!

Verbetering recreatieterreinen

U wilt goede voorzieningen voor de bezoekers van uw gemeente. Daarbij staan veiligheid en de naleving van afspraken voorop. Wilt u een aantrekkelijke recreatie voor uw gemeentegasten? MB-ALL heeft in de afgelopen 15 jaar alles al eens meegemaakt en opgelost. Wij helpen u graag aan een goed recreatieterrein.

Snippergroen

Snippergroen is er niet voor niets, het heeft vaak een functie.  Daarom is het van belang dat het gebruik in overeenstemming met de bestemming is. Als deskundig partner helpt MB-ALL strijdige situaties, bijvoorbeeld door verkoop, verhuur of bestemmingswijziging, te herstellen.

Aanpak woonoverlast

Als expert in handhaving van veiligheid en leefbaarheid kunnen wij u ondersteunen bij de aanpak van woonoverlast. Onze integrale dienstverlening op het gebied van toezicht en handhaving maken maatwerk voor uw gemeente of woningcorporatie mogelijk.

Openbare Orde en Veiligheid

MB-ALL biedt gemeenten professionele beleidsadviseurs OOV met ervaring in integrale samenwerking met veiligheidspartners en bestuurders. MB-ALL is de kennispartner voor veiligheid en leefbaarheid. Onze adviseurs OOV hebben brede kennis van het werkveld en zijn inzetbaar op detacheringsbasis of projectbasis. Graag zetten wij onze adviseurs op flexibele basis in voor een speciaal project, maar ook op detacheringsbasis ter tijdelijke uitbreiding of vervanging van uw eigen adviseurs. Wij kijken graag met u naar oplossingen.

Milieurecht

Het milieu is ‘hot’. Met de opwarming van de aarde meer dan ooit. Maar niet alleen op mondiaal niveau is het milieu een belangrijk thema.  MB-ALL heeft specialisten in huis op het gebied van milieu die de laatste stand van zaken kennen en inzetbaar zijn om uw organisatie te helpen.