Skip to main content

OPENBARE ORDE EN VEILIGHEID:
HOE STAAT UW GEMEENTE ERVOOR?

U herkent het vast wel: ‘Ja, daar moeten we zeker wat mee’. Alleen het ontbreekt aan tijd of capaciteit en vervolgens blijft het liggen. Weet u dat u voor alle thema’s op gebied van veiligheid bij MB-ALL terecht kunt? Of het nu een analyse op een thema betreft of juist de uitvoering, onze adviseurs staan voor u klaar.

Kunnen wij u helpen?

MBALL Detachering

Crisisbeheersing

MBALL Advies

Ondermijning

MBALL Projecten

Cybercrime

MBALL Projecten

Mensenhandel

MBALL Advies

(Jeugd)overlast

Onze aanpak

Stap 1 → Inventarisatie

Stap 2 → Analyse

Stap 3 → Aanbevelingen

Stap 4→ Uitvoering

Afhankelijk van het thema en uw wensen verzorgen wij de inventarisatie. Dit doen we onder andere via interviews, analyse van documenten, cijfers, etc. Hiermee krijgt u inzicht hoe uw gemeente er voor staat. Ook kunnen we uw situatie vergelijken met gemeenten om u heen of bijvoorbeeld met gemeenten van vergelijkbare grootte. Op basis van de inventarisatie en analyse krijgt u van ons een concrete set met aanbevelingen die passend zijn bij de schaal van uw organisatie en het thema.

Aan de slag met de uitvoering?

Wij hebben jarenlange ervaring met onder andere:

Onze meerwaarde

  • Specialist op (zorg) & veiligheid
  • Verzorgen van alle stappen of op onderdelen
  • Maatwerk per gemeente en thema
  • Kosten vooraf helder
  • Concreet resultaat
Hoe kunnen we helpen?

Samen werken aan een veilig en leefbaar Nederland

MB-ALL heeft alle disciplines onder één dak. Dat maakt ons tot een gewaardeerde partner van veel gemeentes, provincies, milieudiensten, OV- bedrijven, recreatieschappen, veiligheidsregio’s en omgevingsdiensten. Hier maken we gezien en ongezien het verschil voor de veiligheid en leefbaarheid van Nederland.

Jeroen Lugtmeyer

Accountmanager

Bel of WhatsApp: 06 – 57 39 51 52

Onze opdrachtgevers

Wij zijn actief voor veel gemeentes, provincies, milieudiensten, OV- bedrijven, recreatieschappen, veiligheidsregio’s en omgevingsdiensten. Hier maken we gezien en ongezien het verschil voor de veiligheid en leefbaarheid van Nederland.