Skip to main content

BOA talentprogramma’s

Jouw ontwikkeling staat centraal

MB-ALL biedt starters en ervaren BOA’s uitdagende en interactieve (talent)programma’s aan die bestaan uit een mix van theorie, praktijk en zelfstudie. Tijdens de duur van het programma, zetten we je als handhaver in op afwisselende opdrachten om zoveel mogelijk ervaring op te doen in de praktijk. Hierdoor vergroot je je specifieke vakkennis, je competenties en daarbij ook je vaardigheden. Wij zitten ook niet stil; we blijven onze programma’s continu vernieuwen en verbeteren! Haal het beste uit jezelf. Kies voor MB-ALL, de specialist binnen de handhaving!

BOA Talentprogramma

Voor enthousiaste BOA’s met maximaal 1 jaar werkervaring en een gezonde dosis ambitie, wilskracht en loyaliteit.

BOA Leiderschapsprogramma

Voor ambitieuze BOA’s met minimaal 1 jaar werkervaring die hun leiderschap willen ontwikkelen en zich verder willen specialiseren.

vacature boa talentprogramma mball

Senior BOA Opleiding

Een 6-daagse BOA opleiding voor BOA’s met 2-3 jaar werkervaring die steeds meer operationeel gaan of willen gaan leidinggeven.

Persoonlijke begeleiding vanuit MB-ALL

Wij helpen BOA’s met het ontdekken van hun talenten. Om dit te realiseren wordt je begeleid door je manager, een coach en uiteraard je collega’s. Het complete programma is verdeeld in een aantal blokken met diverse modules en duurt afhankelijk van het type programma één jaar tot twee jaar.