Talentprogramma’s

Jouw ontwikkeling staat centraal

MB-ALL biedt starters en ervaren professionals uitdagende en interactieve talentprogramma’s die bestaan uit een mix van theorie, praktijk en zelfstudie. Tijdens de duur van het programma, zetten we je in op afwisselende opdrachten om veel ervaring op te doen. Zo vergroot je je specifieke vakkennis, je competenties en je vaardigheden. En ook wij zitten niet stil; we blijven onze programma’s continue vernieuwen en verbeteren!

vacature juridisch talentprogramma

Juridisch Talentprogramma

Voor startende juristen hebben we een uitdagend traineeship van 2 jaar ontwikkeld waarin leren en werken hand in hand gaan.

Management developmentprogramma mball

Managementprogramma voor hbo/wo’ers

Het Managementprogramma is er voor professionals met een hbo/wo opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring die zich verder willen ontwikkelen.

vacature boa talentprogramma mball

BOA
Talentprogramma

Een 2-jarig programma voor BOA’s met 0-1 jaar werkervaring die zich snel willen ontwikkelen tot een breed inzetbare BOA.

BOA leiderschapsprogramma

BOA Leiderschapsprogramma

Voor ambitieuze BOA’s met minimaal 2 jaar werkervaring die hun leiderschap willen ontwikkelen en zich verder willen specialiseren.

Persoonlijke begeleiding

Wij helpen onze medewerkers met het ontdekken van hun talenten en ontwikkelpunten. Je wordt door MB-ALL intensief begeleid door je manager, een coach en je collega’s. Het complete programma is verdeeld in een aantal blokken met diverse modules en duurt afhankelijk van het type programma één jaar tot twee jaar.