Testimonials

Hoe ervaren medewerkers van MB-ALL hun werk en werkgever? Lees de verhalen van een aantal juridische collega’s.

Susanna Huisma, jurist handhaving
“De combinatie tussen detachering en het werken voor een opdrachtgever vanuit kantoor spreekt mij erg aan”

Susanna Huisma“Door de afwisseling tussen detachering en projectmatig blijf ik gedreven in mijn werk en blijf ik mij ontwikkelen. Ik zit niet vast in een bepaalde denk- of werkwijze, maar kijk telkens samen met de opdrachtgever naar wat de beste oplossing is. En omdat ik me in mag zetten voor verschillende opdrachtgevers, wordt het werk geen routine of gesneden koek.

Met mijn enthousiasme en openheid probeer ik mensen in beweging te krijgen. Op een detacheringsopdracht ben ik dan ook onderdeel van het team. Van elke opdracht, of het nu een detacheringsopdracht is of een uitdagende opdracht op kantoor voor een gemeente, leer ik weer veel en kan ik me verder ontplooien. Deze kennis en vaardigheden kan ik dan weer inzetten voor een volgende opdracht. Hierdoor ontwikkel ik mezelf tot een allround jurist op het gebied van het Omgevingsrecht, APV en Bijzondere wetten.

Uniek aan MB-ALL is dat het een commercieel bedrijf is, maar met een huiselijke tint. Destijds heb ik er bewust voor gekozen om bij MB-ALL aan het werk te gaan, omdat je niet op één functie zit binnen een overheidsinstelling, maar verschillende gemeenten als opdrachtgevers hebt.

Daarnaast trok mij de detacheringskant in combinatie met het werken voor de opdrachtgever vanuit kantoor. Telkens alleen gedetacheerd worden voor korte periodes spreekt mij niet aan, aangezien je net bij een opdrachtgever bent ingewerkt en vervolgens weer moet vertrekken. Het verschil kun je dan niet maken.”

Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden?

Neem contact op met onze recruiters Eline en Ilse. Zij bespreken graag welke carrièrekansen er voor jou binnen MB-ALL mogelijk zijn!

Eline Vermeulen

Eline Vermeulen

Recruiter (Juridisch)

T. 0346 - 58 30 76
E. eline@mball.nl

Ilse Brok

Ilse Brok

Recruiter (Juridisch)

T. 0346 - 58 30 76
E. ilse@mball.nl