Skip to main content

verhalen uit de praktijk mball

“Ad is een fijne gesprekspartner die je verder kan helpen om patronen te herkennen én nog steviger in je schoenen te staan”

Expert manager Ad begeleidt en creëert kansen

Ad heeft geruime ervaring als accountmanager en begeleid al langer de intake voor verschillende opleidingen. Als tweede paar ogen kijkt hij haast in ‘de ziel’ van de persoon aan tafel. Hij is doorgegroeid naar een rol als expert/expertise manager bij het Talentcenter en begeleidt onder andere onze studenten (zij-instromers) en deelnemers aan Talent en Leiderschap opleidingen. Hij gaat regelmatig met ze in gesprek om te bespreken hoe het met hun opleidingstraject en ontwikkeling gaat. Eventuele zaken die een bijdrage kunnen leveren aan het slagen van hun opleidingen worden daar besproken. Ad heeft 30 jaar ervaring bij de Amsterdamse politie en neemt veel kennis mee op het gebied van een bijdrage leveren aan de veiligheid en leefbaarheid van Nederland.

Onze medewerkers hebben dan ook altijd de mogelijkheid om met Ad te sparren over verschillende situaties die ze op straat meemaken. Ad is een fijne gesprekspartner die je ook verder kan helpen en jou helpt patronen te herkennen én nog steviger in je schoenen te staan.

MB-ALL wil mede door het inzetten van een talent- en leiderschapsprogramma een slag slaan in de ontwikkeling van medewerkers. Een mooie mogelijkheid om door middel van een compleet programma bezig te zijn met je loopbaan pad/carrière. Naast de praktische en theoretische stof. De beheersing en de ‘aftoetsing’ daarvan ziet MB-ALL dus ook de menselijke kans. Ad bespreekt zaken waar medewerkers misschien al hun hele leven mee worstelen of juist kracht uit kunnen putten. Dát vinden wij mooi!

“Ad heeft 30 jaar ervaring bij de Amsterdamse politie en neemt veel kennis mee op het gebied van een bijdrage leveren aan de veiligheid en leefbaarheid van Nederland.”

MB-ALL gelooft in aandacht geven aan de medewerker. Weten wat zij belangrijk vinden in hun werk? Samen op zoek naar een gezonde werk- en privébalans, maar ook ruimte bieden aan ontwikkeling.

Door het inzetten van een expertmanager en een talent/loopbaancoach draagt MB-ALL bij aan de (persoonlijke en mentale) ontwikkeling van medewerkers. Dat houdt binden en boeien in bij MB-ALL, daarbij willen we juist onze medewerkers centraal zetten én laten groeien!

Bekijk onze vacatures