Skip to main content

De BOA domein 1 opleiding heb ik als erg leerzaam maar ook pittig mogen ervaren.

Louise: in 16 weken BOA domein 1 afgerond!  

Louise is 22 jaar en woont momenteel in Ridderkerk. Op 4 oktober 2022 is Louise gestart met de opleiding voor BOA domein 1 die zij in 16 weken heeft afgerond! Ze mocht haar getuigschrift in ontvangst nemen op 31 januari 2023 bij MB-ALL. “Ik vertel jullie graag mijn ervaring met de BOA domein 1 opleiding en wat op dit moment mijn werkzaamheden zijn”

De BOA domein 1 opleiding heb ik als erg leerzaam, maar ook pittig mogen ervaren. Zie maar eens een opleiding van normaal 2 jaar in 10 weken te leren. Daarnaast wou ik nog 6 extra lessen erbij doen om alle kneepjes van het vak te leren.  

 Gelukkig wordt er heel goed op ons gelet aan de hand van evaluatiegesprekken. Het ging hier voornamelijk om, hoe ik ervoor sta en hoe ik me voel. In die 16 weken heb ik ontzettend veel geleerd van mijn leraar Edwin Sluijters (Vak docent BOA). Hij kon alles begrijpelijk uitleggen waardoor ik mijn theorie in één keer heb mogen behalen! 

 Ik was ik nog niet werkzaam bij een gemeente, maar kreeg ik wel steeds meer motivatie om als BOA in het veld te staan. Dit heb ik dan ook aangegeven bij Yul stam (Accountmanager/ recruiter) en hij heeft mij verder geholpen door te kijken waar ik aan de slag kon gaan.   

“Ik ben MB-ALL super dankbaar voor de fijne samenwerking en dat ze altijd een luisterend oor aanbieden.”  

In een hele korte tijd kreeg ik het bericht of ik de volgende dag al tijd had, voor een gesprek met de BAR gemeente (Bestaande uit de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk). Mijn antwoord was; NATUURLIJK WIL IK DAT! Na een heel fijn gesprek was ik aangenomen bij de BAR gemeente en was ik daar vorig jaar 27 december gestart. Omdat ik nog niet beëdigd ben heb ik ook nog geen bevoegdheden. Uit een positieve ervaring kan ik zeggen dat ik erg word meegetrokken met de werkzaamheden en zij mij erg veel leren en mee laten kijken. 

Wil jij net als Louise, een BOA-opleiding in 16 weken afronden?  Stuur ons een berichtje en ontdek of het BOA-vak bij jou past.

Kijk hier voor meer info over BOA domein 1