Skip to main content

” Wat MB-ALL voor mij zo uniek maakt, is dat iedereen veel waarde hecht aan onderlinge verbondenheid.”

Werken bij MB-ALL als HR-Officer

Marleen is in 2016 begonnen als officemanager bij MB-ALL. Wat haar zo aansprak (en nog steeds aanspreekt) is dat ze kennis kan inbrengen maar dat ze ook kan blijven ontwikkelen. Door haar leergierigheid heeft ze via MB-ALL de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie gevolgd en behaald!  Met als uitkomst dat ze door de eerder opgedane kennis kan inzetten en zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld naar de functie van Senior HR Officer. Inmiddels weet iedereen haar te vinden voor de gezelligheid en personele vragen.

Ik ervaar veel waardering voor mijn inzet, net als steun en begrip als het even niet lekker loopt. Want laten we eerlijk zijn: zo’n dag hebben we allemaal wel eens, toch? We zijn er voor elkaar! Ik vind het daarnaast waardevol om te werken bij MB-ALL om zo mijn steentje bij te dragen aan de veiligheid in Nederland. Het helpt ook dat ik werk in een fijn team. Vol vertrouwen werken we samen en helpen we elkaar waar nodig. 

Er is meer dan alleen het (HR) team waar ik over kan vertellen. MB-ALL groeit wat het soms lastig maakt om alle mooie ontwikkelingen scherp in het vizier te houden. Wat MB-ALL voor mij zo uniek maakt, is dat iedereen veel waarde hecht aan onderlinge verbondenheid. Om van elkaar op de hoogte te blijven kijk ik dan ook elk kwartaal uit naar zoals wij dat noemen the quarterly ‘. Hierin delen we successen, denken we met elkaar mee bij verschillende vraagstukken en vieren we jubilea. Voor mij is het enorm waardevol om ook zo betrokken te blijven bij collega’s. Oh ja, en als klap op de vuurpijl ben ik dit kwartaal door mijn collega’s uitgeroepen tot medewerker van het kwartaal!  Deze waardering tovert een grote glimlach op mijn gezicht. 

Door de groei worden er ook weer kansen gecreëerd. Sinds afgelopen december ben ik lid geworden van de ondernemingsraad. Zo kan ik als echt mensenmens ook via deze weg een betrokken factor zijn voor mijn collega’s.  

De diverse werkzaamheden in mijn functie maken dat ik constant uitgedaagd word. Hierdoor is geen dag hetzelfde en dat maakt mijn baan geweldig”. 

Hoe zien je werkdagen eruit?
Geen dag is hetzelfde! De ene dag ben ik druk met het verzorgen van salarissen voor onze BOA’s & Toezichthouders en de volgende dag met rapportages maken voor de directie. Tussendoor houd ik mij ook bezig met het in orde brengen van alle plaatsingen en contracten. Dit is natuurlijk een greep uit mijn werkzaamheden, maar de afwisseling en het vele schakelen tussen taken vind ik leuk en soms ook een geweldige uitdaging. 

MB-ALL is flexibel, zo werk ik bijvoorbeeld graag thuis om werk en privé te kunnen combineren of een taak te doen die echt even opperste concentratie vraagt. Andere dagen (eigenlijk het liefst) werk ik op kantoor om te sparren met collega’s én er te zijn voor hen als eerste aanspreekpunt bij prangende vragen. Er is namelijk altijd tijd om met elkaar te overleggen, direct vragen te stellen, maar ook gewoon om gezellig bij te kletsen. 

Bekijk onze kantoor functies bij MB-ALL!