Snippergroen; Basisregistratie Personen; Buitengewoon Opsporingsambtenaar; opsporingsambtenaar; BOA-opleiding; toezichthouder gemeente; MB-ALL; Drank- en Horecawet handhaving; handhaving en toezicht; toezicht recreatie; handhavingsjuristen; detachering; permanente bewoning; fiscalisten; handhaving gemeente

Werken bij dé handhavingsspecialist

MB-ALL is dé partner van meer dan 130 gemeenten en omgevingsdiensten bij de handhaving van veiligheid en leefbaarheid. Bij ons werken dagelijks ruim 150 juristen, toezichthouders, Buitengewoon Opsporingsambtenaren en DHW controleurs aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. Dit doen we op project- en detacheringsbasis.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als jurist handhaving? Of wil je aan de slag als BOA, toezichthouder of fiscaal parkeercontroleur? Bekijk dan onze actuele vacatures of laat je CV bij ons achter via werken@mball.nl. Ook kun je je aanmelden voor onze Vacatureservice. Je ontvangt dan onze actuele vacatures per e-mail in de door jou opgegeven functiegroep.

Juristen handhaving

Handhavingsjuristen MB-ALLMB-ALL is de beste in handhaving! Daarom werken bij ons handhavingsjuristen die voor het beste resultaat gaan voor onze opdrachtgevers. Onze juristen kennen elkaar allemaal en vormen een hecht team van vakcollega’s die voor elkaar door het vuur gaan. De beste kwaliteit bereik je samen!

Wij hebben doorlopend vacatures voor juristen met een afgeronde WO Master Staats- en Bestuursrecht en 2 à 3 jaar werkervaring als handhavingsjurist. Vakgebieden als Wabo, RO, APV en VTH zijn jou bekend. Ook heb je ervaring met de afhandeling van bezwaar en (hoger) beroep.

Ben je een junior of senior handhavingsjurist? Ook voor jou hebben wij geregeld vacatures open staan.

Lees hier meer over jouw carrière als jurist bij MB-ALL.

BOA’s, toezichthouders en fiscalisten

Snippergroen; Basisregistratie Personen; Buitengewoon Opsporingsambtenaar; opsporingsambtenaar; BOA-opleiding; toezichthouder gemeente; MB-ALL; Drank- en Horecawet handhaving; handhaving en toezicht; toezicht recreatie; handhavingsjuristen; detachering; permanente bewoning; fiscalisten; handhaving gemeenteBen jij een BOA en wil je het beste uit jezelf halen? Dan ben je bij MB-ALL aan het juiste adres, want wij zoeken voortdurend nieuwe collega’s die bij onze opdrachtgevers, gemeenten en omgevingsdiensten, aan de slag kunnen. We zijn wel kritisch; alleen de besten krijgen een kans.

Wij hebben doorlopend vacatures voor BOA’s die in het bezit zijn van een geldig BOA diploma. We vinden het belangrijk dat je in staat bent zelfstandig rapportages op te stellen en ervaring hebt met het uitreiken van beschikkingen. Ook ben je van onbesproken gedrag en 100% integer.

Ben jij een BOA met een Drank- en Horecawet certificaat? Of ben je een toezichthouder of fiscaal parkeercontroleur? Ook voor jou hebben wij geregeld vacatures open staan.

Ook verzorgen wij de opleiding om BOA te worden. Heb je interesse? Mail dan je gegevens naar en je verzoek naar werken@mball.nl

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiters. Zij vertellen je graag meer over het werken bij MB-ALL!

Karima Bouazani

Karima Bouazani

Campus Recruiter

T. 0346 - 58 30 76
E. karima@mball.nl

Guido Bogerd

Guido Bogerd

Recruiter Toezicht

T. 0346 - 58 30 76
E. guido@mball.nl
Kelly Smeding

Kelly Smeding

Recruitment medewerker

T. 0346 - 58 30 76
E. kelly@mball.nl

Suzanna Bol

Suzanna Bol

Recruitment medewerker

T. 0346 - 58 30 76
E. s.bol@mball.nl
Erwin Doest

Erwin Doest

Recruiter Toezicht

T. 0346 - 58 30 76
E. erwin@mball.nl

Margot Schuijff

Margot Schuijff

Recruiter Juridisch

T. 0346 - 58 30 76
E. margot@mball.nl

Nanda Lamain

Nanda Lamain

Recruiter Toezicht

T. 0346 - 58 30 76
E. nanda@mball.nl

Eline Vermeulen

Eline Vermeulen

Manager Recruitment

T. 06 - 16 95 94 01
E. eline@mball.nl